Michał1 Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 grał ktoś w tą gre ? w ogóle warto? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 jeżeli kupię polską wersję to czy bede mógł grac w sieci z innymi graczami którzy mają wersje np angielskie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 WARTO :!: Na tyle warto, ze teraz kupie w ciemno kazde rozszerzenie OF i OF Resistance jakie sie tylko pojawi w sklepach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sutek___ Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Ofkorz ze warto. Geniusz, nie gra. Gra cud miod dopracowana i rozwalajace teksty ;p "Może to ty powinienes sie przedstawic....Ja wiem kim jestem i wiem kim jestes, lecz najwyrazniej ty nie wiesz kim ja jestem, jestes pewien ze wiesz kim sam jestes?" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Melon Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 No,wreszcie ktoś ruszyl ten temat :wink: Gra jest naprawde świetna,miejscami trochę za trudna,ma świetny dźwięk i klimat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 (edytowane) Archeologia się szerzy. Mam OF tą edycję z dodatkami wszystkimi. Gierka stara, ale jara. Imo jeden z lepszych fps oddających pole walki. Raz a porządnie nas trafią i dead, to mi się podoba. Edytowane 28 Kwietnia 2006 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Melon Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 A ja mam pytanie,może ktoś będzie wiedzial,a mianowicie-czy ktoś wie,skąd ściągnąć jakiś mod poprawiający grafikę?Wiem,że takie coś bylo już podawane na forum ale mi sie gdzieś zawieruszylo. I pytanie drugie-czy istnieje jakiś mod,wprowadzający Polską armię?Mod calkowicie gotowy do ściągnięcia,bez żadnych oddzielnych addon'ów i patchów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...