pietach Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Witam Szukam coś taniego dla siostry. Obecnie ma PIII 700MHz 256MB RAM Radeon9000 i płyte główną na i440BX - FSB 100 i AGPx2...buuu O ile płyta i procesor są bardzo stabilne to raczej ATA33 i AGPx2 nie pozwalają na swobodne granie... W 3DMarku2001 wyciaga około 5000pkt i NFSU2 działa na 800x600 ale na detalach minimalnych Szukam coś lepsiejszego i nie drogiego...komputer dla siostry więc OC odpada...heheh Znalazłem coś takiego na allegro KLIK Wiem że chipset VIA i procesor Intel to nie najlepsze połączenie ...ale o ile procesor to wiem co potrafi (testowałem u znajomych) to płyta główna pewnie należy do takich podstawowych ze srednią wydajnością zapewne.... No i pytanie: do ilu jeszcze warto licytować taki sprzęt żeby nie wyjść "jak Zabłocki na mydle" pozdrawiam Pietach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welyk Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Znalazłem coś takiego na allegro KLIK Wiem że chipset VIA i procesor Intel to nie najlepsze połączenie ...ale o ile procesor to wiem co potrafi (testowałem u znajomych) to płyta główna pewnie należy do takich podstawowych ze srednią wydajnością zapewne.... No i pytanie: do ilu jeszcze warto licytować taki sprzęt żeby nie wyjść "jak Zabłocki na mydle" pozdrawiam Pietach ja bym za to duzo wiecej jak 200zł nie dał (zakładajac ze zmuszony byłbym kupic toto :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...