-=EhotonE=- Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Witam, mam zamiar zakupic moj pierwszy monitor LCD [= i nie chcial bym sie zrazic. Monitor bedzie glownie do gier czyli zadne smuzenie nie wchodzi w gre oraz do filmow. Cena jest malo istotna chodzi mi o jakosc. Zastanawialem sie nad takimi dwoma modelami: - 19" Samsung SyncMaster 940FN - 19" Belinea 101920C silver-black Prosze o pomoc niekoniecznie w wyborze miedzy tymi dwoma ale ogolnie czekam na interesujace propozycje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Witam, mam zamiar zakupic moj pierwszy monitor LCD [= i nie chcial bym sie zrazic. Monitor bedzie glownie do gier czyli zadne smuzenie nie wchodzi w gre oraz do filmow. Cena jest malo istotna chodzi mi o jakosc. Zastanawialem sie nad takimi dwoma modelami: - 19" Samsung SyncMaster 940FN - 19" Belinea 101920C silver-black Prosze o pomoc niekoniecznie w wyborze miedzy tymi dwoma ale ogolnie czekam na interesujace propozycje... z tych 2 to belinea :( a jesli taniej to benq91GP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 (edytowane) Witam, mam zamiar zakupic moj pierwszy monitor LCD [= i nie chcial bym sie zrazic. Monitor bedzie glownie do gier czyli zadne smuzenie nie wchodzi w gre oraz do filmow. Cena jest malo istotna chodzi mi o jakosc. Zastanawialem sie nad takimi dwoma modelami: - 19" Samsung SyncMaster 940FN - 19" Belinea 101920C silver-black Prosze o pomoc niekoniecznie w wyborze miedzy tymi dwoma ale ogolnie czekam na interesujace propozycje... eee lepszy od tych 2 bedzie FS P19-2 - tu troche napisałem http://www.mva.pl/forum/viewtopic.php?t=622&start=915 a jak cena mało istotna to coś na matrycy IPS , zaczynają sie dopiero od 20" - ale bedzie trzeba wyłożyć z 2500pln ew coś na TN+ - głównie gry a filmy też nie najgorzej :) proponuje NECa 90GX2 lub 1970GX Za tym benq przemawia tylko cena - jakości to ma niewiele :) Edytowane 7 Maja 2006 przez Chemik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł666 Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Po co zakładasz dwa takie same tematy :?: Ja odpowiedziałem tu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...