Sly Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Tak jak w temacie, prosilbym o rade co do kupna jakiegos dobrego, taniego i dostepnego coolera do takiego procesora. Dostepnego, bo allegro z tego co widze opanowaly coolery pod nowsze sockety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Moze cos takiego?? http://allegro.pl/item101590321_arctic_coo..._2_cz_temp.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 pojecie tani jest reltywne http://www.allegro.pl/search.php?string=ka...pay=0&country=1 najwieksza zaleta : jest uniwersalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 też myśle o kataie :) ewentualnie mozesz łapać coś z pentagramów, seria qvc/qc, alcu chodzą po ok 45-50 zł, miedziaki ok 80, ale wtedy to lepiej kupić nową aluminiową katanę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apofiss Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Dobrze, że ktoś wspomniał o SCYTHE Katana. Zastanawiam się nad kupnem. Szkoda, że moja płyta nie ma otworów ale ten na szczęście da się na zapince przyczepić. Mam pare pytań do użytkowników tego cacka. Czy nadaje się do OC procka. Jak z ciszą bo mój cooler z podpisu przy 3000 rpm jest głośny. Czy mogę liczyć na spadek temperatury. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 to się teraz zapytałeś?? czy nadaje się do OC, jak dla mnie to najlepsze i najcichsze chłodzenie pod Socket A zresztą poczytaj: http://www.dzikie.net/index.php?art=zalman...ta&ap=1&cpage=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apofiss Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Dzięki przemekbydgoszcz za linka choć już go czytałem kiedyś. Pomyśle o nim; jak na razie widziałem je tylko na allegro. Troche kosztuje nie ma co ukrywać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 ale największą zaletą poza wydajnościa jest uniwersalność, założysz na każde mobo i amd i intela, zmienisz kompa i zaoszczędzisz na zmianie chłodzenia, w komputroniku mają na magazynach, 2 zł taniej, więc z dostawą nie bedzie się opłacać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apofiss Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 A można założyć katane odwrotnie bo kurcze socket mam na samej górze płyty i wejdzie mi na zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...