smyr14 Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Mam dylemat, bo tąpłytę co chciałem kupić czyli epox 9npa+, w jednym ze sklepów ona kosztowała razem z przesyłką 350 zł no ale niestety już jej nie ma. W takim razie co teraz kupić na s939 z PCI-E dobrą do o/c i do 350 zł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Epox 9NPA3 Ultra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TaZmAn_DeViL Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Odpowiedz jest tylko jedna ASRock SATAII ( ten ktory ma AGP i PCI-E na jednej plycie glownej... ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Odpowiedz jest tylko jedna ASRock SATAII ( ten ktory ma AGP i PCI-E na jednej plycie glownej... ) Ja nie wiem, czego większość nowych użytkowników tak czepiła się tego Asrocka. Owszem jest to dobra płyta, ale są lepsze. Poza tym, by pobawić się w oc trzeba zrobić Vmody. Prawda, nie są jakoś strasznie trudne, ale nie wszyscy się na to odważą. W tej sumie pieniędzy najlepszą płytą będzie Epox. Jego możliwości są porównywalne z DFI, a cena niższa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smyr14 Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 a moż elepiej coś z SLI wziąć, czy dołożyć paręzłotych się opłaca? wydaje mi się że to może na dalszą przyszłość? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 asus a8n sli se w apollo.pl 369zł a na allegro są asusy a8n sli z dwuletnią gwar. oem'y za 320zł pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...