Jabar83 Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 (edytowane) Witam Z gory uprzedzam ze wiem ze temat juz nieraz byl poruszany ,ale interesuje mnie jak to wyglada na dzien dzisiejszy. Otoz postanowilem rozstac sie z moja siecia osiedlowa oraz "genialnym" adminem i skorzystac z jedynej oferty (procz Chello i Neo ,ktore mnie nie interesuja ze wzgledu na limity) jaka mam teraz ,a mianowicie DialNet DSL 512. Moje pytanko jak ta siec sie ma do Neostrady czy chello. Chodzi mi glownie o: predkosci sciagania na torrentach (o niskim uploadzie juz wiem) ,pingach w grach q3 ,cs ,et ,AA,etc... oraz czy aby napewno nie ma limitow :D . Wolalbym wiedziec co i jak zanim zamowie... Z gory dzieki za odpowiedzi P.S 1 mbit nie wchodzi w gre... Edytowane 9 Maja 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 DZIEKIE WIELKIE ZA TE LICZNE POSTY :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?act=Searc...DialNet+DSL+512 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 (edytowane) Szukalem i czytalem te tematy na forum :) Chodzi mi o aktualne opinie na temat tego dostawcy glownie uzytkownikow z Wrocka.. a tu widze tematy z przed roku i jeden ze stycznia b. roku wlasnie ,ktory mnie niepokoji.. Bo autor tematu skarzy sie na zbyt wysokie pingi w grach i ciagle przymulenia podczas przegladania stron... Dlatego szukam opini kogos kto czesto gra na necie i ma Dialnet DSL 512/1MB ;) Edytowane 12 Maja 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...