jendor Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Wiem to ze nie ten dzial ale chcialem sie spytac o rzezcz bardzo szybko a ten dzial odwiedzają chyba wszyscy. Proszę odpowiedzcie mi szybko: czy mozna grac np przez hamachi lub połączenie bezposrednie tak zeby graly 3 osoby, np 2 w jednej druzynie?? Jezeli tak to jak. Prosze o szybką odpowiedz gdyz robie dzisiaj lanparty i nie wiem jak to zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bedzio1001 Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Wiem to ze nie ten dzial ale chcialem sie spytac o rzezcz bardzo szybko a ten dzial odwiedzają chyba wszyscy. Proszę odpowiedzcie mi szybko: czy mozna grac np przez hamachi lub połączenie bezposrednie tak zeby graly 3 osoby, np 2 w jednej druzynie?? Jezeli tak to jak. Prosze o szybką odpowiedz gdyz robie dzisiaj lanparty i nie wiem jak to zrobic Nie ten dzial !!!!!!!!! :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Właśnie... jakbys dal to odpowiedniego to szybciej odp dostaniesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 takimi odpowiedzimi mu napewno nie pomozecie no ale kij co do tematu w fifie 2004/2005 nie pamietam dokladnie w ktorej si etak dalo, nie pamietam tez jak ale jak uruchomisz multiplayer sie zorientujesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...