Destiny Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Witam, potrzebuje kupic sobie płytki DVD, pare CD-Rek, moze jakies DL, i opakowania. Z DVD najmilej widziane Verbatimy i Sony. Szukam wiec jakiegos taniego dobrego sklepu internetowego gdzie je sobie moge sprawic :) Przeszukalem juz troche ale wiekszosc sklepow zabija cenami :( Macie jakis swoich faworytow gdzie robicie zakupy?? BTW. Nie wiem czy to dobre forum, ale jakos inne mi nie pasowalo :( Jak cos to Admini moga ;) przeniesc watek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teps86 Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 zdecydowanie taniej będzie jak poszukasz sobie jakąs hurtownię w Twoim mieście bo odchodzą Ci koszty przesyłki, które mogą przedrożyć sprawę. Poza tym u mnie są takie małe sklepiki które "specjalizują" się w płytach do nagrywania - mająogromny wybór i przystepne ceny, tego też sprubój poszukać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...