Skocz do zawartości
shrek999

Tanie Zaufane Sklepy Internetowe W Us I Gb

Rekomendowane odpowiedzi

jak w temacie poszukuje adresow ze sklepami internetowymi w stanach i wielkiej brytanii... jesli znacie cos godnego polecenia to bym proprosil o linka... i prosze bez odp. www.google.pl bo wiem ze istnieje cos takiego jak przegladarka ale jakos w hasla nei trafiam i nie znajduje... w US nei znalazlem nic...

pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja kupowałem w http://www.technoworld.com, najniższe ceny, bezpośredni przedstawiciel Acera, wszystko szybko, sprawnie.

Gdyby Cię korciło kupić coś w http://www.savastore.com to zdecydowanie odradzam. Obsługa do doopy, trzeba czekać aż towar łaskawie pojawi się w magazynie, współpracują z Amtrak'iem gdzie dostawcy olewają równo klienta. Kiedyś nie mogli znaleźć mojego domu to po prostu olali... Nikt nie dzwonił, nikt nie pytał. Poza tym, na zwrot kasy od nich czekałem 3mies.

Musiałem się podzielić wrażeniami co do sklepu ;)

Edytowane przez nieo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sorx zle sie wypoiedzialem tak wyszukiwarka ;p...

domyslam sie ze sklep internetowy acera tes racze sie nadaje d zaufania ?? i nizszej ceny nie znlazlem niz u nich .. http://www.acernotebooks.co.uk/Acer_Aspire...022/version.asp

a moze cos w stanach?? bo ww smie mam kogos kto ze stanow bylby w sanie to przywiezdz mi a z anglii to dochodzi spory koszt wysylki przelewu i p.. a tak zamiast tego bym se strzelil najwyzsza opcje gwarancji i wogole =]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zajebiscie spodobal mi sie 5652... matryca 15.4" akurat... 17 to moloch 14 za maly...centrino duo, 1gb rama i 7600GO .. a zalezy mi jeszcze na zaintegrowanym BT I WIFI i akurat on to wszystko posiada... jesli ma ktos do zaproponowania cos innego w rozsadnej cenie to slucham... chociaz nie wiem czy cos mnie przekona... zanim kupie pujde do sklepu i zerkne na wykonanie ale maloprawdopodobne ze sie nie pzrzekona...

a dla czego nie acer?? coprawda czytalem wypowiedzi na forum o tandetnych obudowach i kiepawym serwisie ale jestem pelen entuzjazmu... =] zreszta jak zawsze jak kupuje cos nowego

thx za namiary

a btw. jdyne zle co o tym laptopie slyszalem to ze dvdrw jest kurewsko glosne ale da sie to zcierpiec... w koncu jak czesto plytki sie nagrywa...

edit:

zaezy mi na c.do

1giga rama

dyski 100 gb to jush chyba standard..??

dobra grafa ( nie znaczy sie x1900 czy 7800gtx) czyli jkies x1600 czy 7600go

wifi +BT

ladan matryca 15.4 cala

czytnik kart sd

i reszta zalezy od konfiguracji.. czy mi sie "spodobba" cz ne .. np ten acerek mial fajny bajer .. tuner tv... takich laptopow nie jestt za duzo an rynku...;p

edit "2": czy to mozliwe zeby acer nie wypuszczal modelu sapire 5652 na rynek usa??????? bo na ww 3 sklepach nie ma .. jest tylko w europie??

Edytowane przez shrek999

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi