shrek999 Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 jak w temacie poszukuje adresow ze sklepami internetowymi w stanach i wielkiej brytanii... jesli znacie cos godnego polecenia to bym proprosil o linka... i prosze bez odp. www.google.pl bo wiem ze istnieje cos takiego jak przegladarka ale jakos w hasla nei trafiam i nie znajduje... w US nei znalazlem nic... pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Google to wyszukiwarka. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieo Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 (edytowane) ja kupowałem w http://www.technoworld.com, najniższe ceny, bezpośredni przedstawiciel Acera, wszystko szybko, sprawnie. Gdyby Cię korciło kupić coś w http://www.savastore.com to zdecydowanie odradzam. Obsługa do doopy, trzeba czekać aż towar łaskawie pojawi się w magazynie, współpracują z Amtrak'iem gdzie dostawcy olewają równo klienta. Kiedyś nie mogli znaleźć mojego domu to po prostu olali... Nikt nie dzwonił, nikt nie pytał. Poza tym, na zwrot kasy od nich czekałem 3mies. Musiałem się podzielić wrażeniami co do sklepu ;) Edytowane 13 Maja 2006 przez nieo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shrek999 Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 sorx zle sie wypoiedzialem tak wyszukiwarka ;p... domyslam sie ze sklep internetowy acera tes racze sie nadaje d zaufania ?? i nizszej ceny nie znlazlem niz u nich .. http://www.acernotebooks.co.uk/Acer_Aspire...022/version.asp a moze cos w stanach?? bo ww smie mam kogos kto ze stanow bylby w sanie to przywiezdz mi a z anglii to dochodzi spory koszt wysylki przelewu i p.. a tak zamiast tego bym se strzelil najwyzsza opcje gwarancji i wogole =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blade O' Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 www.newegg.com www.cdw.com www.abesofmaine.com To tylko kilka dobrych sklepow w USA :) Mam jedno pytanie dlaczego akorat Acer!!!??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shrek999 Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 (edytowane) zajebiscie spodobal mi sie 5652... matryca 15.4" akurat... 17 to moloch 14 za maly...centrino duo, 1gb rama i 7600GO .. a zalezy mi jeszcze na zaintegrowanym BT I WIFI i akurat on to wszystko posiada... jesli ma ktos do zaproponowania cos innego w rozsadnej cenie to slucham... chociaz nie wiem czy cos mnie przekona... zanim kupie pujde do sklepu i zerkne na wykonanie ale maloprawdopodobne ze sie nie pzrzekona... a dla czego nie acer?? coprawda czytalem wypowiedzi na forum o tandetnych obudowach i kiepawym serwisie ale jestem pelen entuzjazmu... =] zreszta jak zawsze jak kupuje cos nowego thx za namiary a btw. jdyne zle co o tym laptopie slyszalem to ze dvdrw jest kurewsko glosne ale da sie to zcierpiec... w koncu jak czesto plytki sie nagrywa... edit: zaezy mi na c.do 1giga rama dyski 100 gb to jush chyba standard..?? dobra grafa ( nie znaczy sie x1900 czy 7800gtx) czyli jkies x1600 czy 7600go wifi +BT ladan matryca 15.4 cala czytnik kart sd i reszta zalezy od konfiguracji.. czy mi sie "spodobba" cz ne .. np ten acerek mial fajny bajer .. tuner tv... takich laptopow nie jestt za duzo an rynku...;p edit "2": czy to mozliwe zeby acer nie wypuszczal modelu sapire 5652 na rynek usa??????? bo na ww 3 sklepach nie ma .. jest tylko w europie?? Edytowane 13 Maja 2006 przez shrek999 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aceraspire Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Ja też mam acera na centrino duo i nie da się do czego przyczepić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samedi Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Halo, czy czasami sie nie zapominasz shrek999? Nie przeklinamy prosze. A temat dotyczy sklepow wiec nie offtopuj. Chcesz zapytac sie o laptopa = otworz temat na subforum Co kupic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...