Spiler86 Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Witam, moje pytanie właściwie zostało zawarte w tytule poradźcie co kupić. Czy Nec jest dużo gorszy od benq'a ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiczis Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 ja jestem za firma benq ale to raczej z powodu indywidualnych upodoban ;] mysle ze nec tez bedzie dobry ja jednak bralbym benq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Ja jestem za benq'iem albo lg ;] Ale nec też nie jest zła. Z własnych doświadczeń polece lg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiczis Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 jezeli jest lg do wyboru t ja etz to polece cale zycie mialem napedy lg w tym momencie 3 i 0 problemow.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...