Arczi Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 (edytowane) Siemka @ll. Mam zasilacz ModeCom FEEL 350W. W kompie nie mam zadnych wentylatorków,(oprocz boxowego na procku i grafie) jednak na dniach chce kupic:z przodu i z boku obudowy TEN, a z tylu obudowy TAKI. I tak sie zastanawiam, czy zasilacz ma wystarczająco mocy, zeby włożyć te wiatraki? P.S. I jeszcze do tego chcialbym troche procka podkrecic, a wczesniej zasilacz spokojnie wytrzymywal, jak procka dalem na 2250MHz, czy moge dalej podkrecac jak doloze te wiatraczki? Z gory dzieki i POZDRO. Edytowane 15 Maja 2006 przez Arczimodo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123Frytki Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Siemka @ll. Mam zasilacz ModeCom FEEL 350W. W kompie nie mam zadnych wentylatorków,(oprocz boxowego na procku i grafie) jednak na dniach chce kupic:z przodu i z boku obudowy TEN, a z tylu obudowy TAKI. I tak sie zastanawiam, czy zasilacz ma wystarczająco mocy, zeby włożyć te wiatraki? P.S. I jeszcze do tego chcialbym troche procka podkrecic, a wczesniej zasilacz spokojnie wytrzymywal, jak procka dalem na 2250MHz, czy moge dalej podkrecac jak doloze te wiatraczki? Z gory dzieki i POZDRO. Witaj.Podaj reszte konfiguracji kompa. a co do feel-a to jak lubisz "extremalne"podkręcanie to mozesz podkręcac :lol2: :mur: .Pozdrawiam PS.postaw kolo komputera gaśnice :) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Jesteś ryzykantem. To tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Tak dla pewnosci zmierz sobie napięcia. Bycmoże ten zasilator już pracuje na max. Ja bym zamiast tego kupił nowy zasilator - ten po prostu moze nie wytrzymać - nawet tych dwóch wentyli więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...