Gość Qroń Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 (edytowane) Dobra na zasilaczach się nie znam kompletnie. Chce poprostu coś co bedzie mi dobrze trzymać napięcia i miało w granicach 300w do sprzętu tego co w sygnaturce. I wynalazłem sobie na allegro takiego Modecom FEEL, ale skłaniam się ku niemu tylko ze względu na to iż odebrałbym go osobiście w Warszawie?? Jakieś zdania na ten temat?? Mam na oku jeszcze tego Fortron'a i to pewnie byłby lepszy wybór, ale czy różnica między nimi jest na tyle duża żeby opłacało mi się czekać i mieć nadzieję że na poczcie nic mu się nie stanie?? I weź BENITO od razu mówie nie ciśnij mnie tak bo kompletnie się nie znam na zasiłkach :lol2: i żeby nie było już żadnych akcji z napięciami że się mierzy miernikiem ble ble... A co do Modecom FEEL to też nic tu nie znalazłem. Edytowane 15 Maja 2006 przez Intel Inside Qroń Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Tego modecoma nie bierz!!! Jak już to lepiej Fortona. Ja też pojęcia o zasiłkach nie mam, ale z tego co tu zaglądałem to wiem żeby FEELA nie brać za nic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Qroń Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Tego modecoma nie bierz!!! Jak już to lepiej Fortona. Ja też pojęcia o zasiłkach nie mam, ale z tego co tu zaglądałem to wiem żeby FEELA nie brać za nic ;) No właśnie też tak słyszałem coś od kumpla ale chciałem zasięgnąć porady u osób madrzejszych pod tym względem ode mnie. Wielkie dzięki za odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Fortron FSP250-60MDN-120 będzie idealny do Twojego kompa :) Cichy, tani, daje dobre napięcia i ma zabezpieczenia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Qroń Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Fortron FSP250-60MDN-120 będzie idealny do Twojego kompa :) Cichy, tani, daje dobre napięcia i ma zabezpieczenia ;) Taaa no ale nie wyhaczyłem zadnych 250 na allegro nówek a na tego Fortron'a to mieć będę 2 lata gwarancji. Spory zapas mocy nie zaszkodzi :lol2: no i chyba bedzie z dyni... tzn dobrze. A tak w ogóle to dobra już wezme raczej tego fortrona, ale tak mnie nurtuje czy aż takie chu.... są te Modecom'y z (yyyy serii) FEEL?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 az takie ch..... nie są ale nic szczególnego. Jest to napewno milion razy lepsze od codegenow megaszitów itp. Najwiekszą wada jest to ze są głośne! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Zamierzasz potem przesiąść się na coś mocniejszego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 (edytowane) toz to chief 420DF ;) nie warto za ta kase znaczy ja bym nie kupil... Edytowane 17 Maja 2006 przez ste3an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...