Milo Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Tak jak w temacie jak by ktoś znalazł w jakimś sklepie internetowym to niech poda link bede mu bardzo wdzieczny bo nie moge juz nigdzie znalezc tych kolumn i prosze o te kolumny niechce zadnych Inspire 5300!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 poszukaj na Alegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Szukałem są tylko uzywane :(!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 a ile takie cusik kosztuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Wrzuć jakieś fotki!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Macie http://www.hipernex.com//product_photos.asp?pf%5Fid=1582&dept%5Fid=70 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 ja rok temu kupiłem okazyjnie na allegro te głośniczki prawie nowe + SB live 5.1 za jedyne 350zł :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Chyba nie znajde juz tych kolumn!!:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Chyba nie znajde juz tych kolumn!!:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...