victor89 Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Victor wpadnij do mnie to ci pożycze moje Vitest'y :) A ogólnie wynik Mhz ciekawy tylko czas kiepskawy tak rozumie to wina pamięci :D wpadnij do mnie.. pewnie :D może ktoś mi pożyczy jakieś ładne memki do duala? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Jakbys nie mieszkal na koncu Polski to cos by sie znalazlo :D Zakup jakies BH 2x256 teraz chodza pol darmo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Jakbys nie mieszkal na koncu Polski to cos by sie znalazlo :D Zakup jakies BH 2x256 teraz chodza pol darmo. Ale BH tez nie będa mu lepiej lecieć jak 250 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Jemu potrzeba TCCD ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajrus-World Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 (edytowane) Właśnie TCCD czyli moich Vitest :D 300Mhz cl2.5-3-4-8 2.9V Lublin hmm to rzeczywiście koniec polski lipa :-| Edytowane 23 Czerwca 2006 przez Sajrus-World Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 (edytowane) Ale BH tez nie będa mu lepiej lecieć jak 250 ;)Jak sie trafi dobrze to poleca wyzej, a zreszta mozna na 1:1 ciagnac, wtedy wielblady w dualu i tak bede calkiem wydajne. TCCD + 865 wcale takie rozowne nie jest, mozna jeszcze pomyslec o takich Crucialach jak yoto sie bawil. Edytowane 23 Czerwca 2006 przez ent Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajrus-World Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 (edytowane) A jakim ten Asus napięciami operuje żeby BH mu wrzucać bo coś mi się wydaje że 2.9V??, chyba że Victorowi będzie chciało się robić Vdimm mod to wtedy można pomyśleć o jakimś Winbondzie, bo inaczej to przecież wogóle sensu nie ma. Edytowane 23 Czerwca 2006 przez Sajrus-World Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 No przeciez nie uzywa sie Winbondow bez 3.3 V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 ze 2-3 osiedla od siebie ma 2x256MB Winbondów 260MHz robią :D SPI_32M :] zmodowną zasiłkę także :D trzeba tylko podpiac raila 3,3V i luxior :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 (edytowane) Jaki koniec!?!? Lublin to środek Polski :P Nie mieszkam przeca w wysoko tatrach :D Rail jest prosty, jak ktoś mi memki zapoda to go zrobie ;) kabelek, potek na zasiłke i już ;) a co do standardowego napięcia na asusie... 2,85v max mam na mobo edit: taki support to ja rozumiem :D DEJOT! zapomniałem o tobie :F tylko... ze 280 mhz by się przydalo... na ile V wtedy tyle zrobiły? Edytowane 23 Czerwca 2006 przez victor89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 tylko... ze 280 mhz by się przydalo... na ile V wtedy tyle zrobiły?:lol: Przy takich tempkach i takiej temp to chyba z 5V :lol: No chyba że masz FC przystosowane do chłłodzenia memek. Czy ty myslisz że tak łatwo jest 280MHz z winbondow wyciągnąć? Często (zazwyczaj) zdażaja się takie co 260 na 3,3V robią a 270 na 3,6 nie chcą, winbondy robiące 280 to jedne na kilkaset kostek są... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 280 to już tccd polecam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Niby czemu TCCD + i865PE to zle polaczenie ? Sam smigalem na tym chipsecie + 2 x 512 TCCD taktowanych 295MHz 2.5-3-3-6. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Niby czemu TCCD + i865PE to zle polaczenie ? Sam smigalem na tym chipsecie + 2 x 512 TCCD taktowanych 295MHz 2.5-3-3-6. :DOki :D, ale nie wszyscy tak latwo i pieknie maja z TCCD na 865/875 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Albo znajdź kogoś z np. Aususem P5LD2 i tam zapuść tą calineczkę :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Jaki koniec!?!? Lublin to środek Polski :P Nie mieszkam przeca w wysoko tatrach :D Rail jest prosty, jak ktoś mi memki zapoda to go zrobie ;) kabelek, potek na zasiłke i już ;) a co do standardowego napięcia na asusie... 2,85v max mam na mobo edit: taki support to ja rozumiem :D DEJOT! zapomniałem o tobie :F tylko... ze 280 mhz by się przydalo... na ile V wtedy tyle zrobiły? 3,58V mniej nie sprawdzałem :D wyżej raczej tez już nie poleca :/ chyba, ze 1M lub 16M tez wiecej powinny zrobić niże te 260 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Oki :D, ale nie wszyscy tak latwo i pieknie maja z TCCD na 865/875 :D :lol: To fakt. Demek na tych samych memkach i 865PE nie umial zrobic 250MHz i obojetnie jakim vdimm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 (edytowane) 3,58V mniej nie sprawdzałem :D wyżej raczej tez już nie poleca :/ chyba, ze 1M lub 16M tez wiecej powinny zrobić niże te 260 :Ddobra, wieczorkiem jak będzie chłodno kopnij się do mnie ;) :lol: To fakt. Demek na tych samych memkach i 865PE nie umial zrobic 250MHz i obojetnie jakim vdimm.A w czym rzecz leżała? Edytowane 24 Czerwca 2006 przez victor89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 A w czym rzecz leżała?kto to moze wiedziec? jedna robila tyle ile miala robic a druga szla do bani Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 kto to moze wiedziec? jedna robila tyle ile miala robic a druga szla do bani [ciach!]lisz, u mnie jak i jedna tak i druga leca tak samo i ablolutnie nie sa walniete. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 no lol sprawdzalem obie osobno w kazdym banku i bylo to samo na roznych voltach moze moj asus ich nie tolerowal i nie powiedzilem, ze one tyle nie ida tylko, ze u mnie chodzily tak a nie inaczej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 no lol sprawdzalem obie osobno w kazdym banku i bylo to samo na roznych voltach moze moj asus ich nie tolerowal i nie powiedzilem, ze one tyle nie ida tylko, ze u mnie chodzily tak a nie inaczej chill out - nie tutaj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajrus-World Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 (edytowane) Jak tam Victor przebiłeś granice 5.32Ghz?? Edytowane 25 Czerwca 2006 przez Sajrus-World Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Jak tam Victor przebiłeś granice 5.32Ghz??przy 40*C w cieniu ? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajrus-World Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 przy 40*C w cieniu ? :] To ciekawe temp w tym Lublinie masz haha W nocy też masz 40C to musze sie tam przeprowadzić :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 21 11 1991 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 u mnie było 55*C wsłoncu a w cieniu nie wiem :D to 5.3ghz nadal? kompa do lodowki i ogień :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajrus-World Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 u mnie było 55*C wsłoncu a w cieniu nie wiem :D to 5.3ghz nadal? kompa do lodowki i ogień :D Tak kompa do lodówki i co mu z tego kompa zostanie?? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 (edytowane) jedna z dwoch partii zabawek dotarla :) Asus P5WD2-E Premium rev 1,0xg ;) Cel D 3,52 3,2 ghz Patriot 2x512 667 LLK Be Quiet 600W jakas pci grafa :) ide sie pobawic wiec bede czasami zagladal jak przepne monitor Edytowane 26 Czerwca 2006 przez demek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 jedna z dwoch partii zabawek dotarla :) Asus P5WD2-E Premium rev 1,0xg ;) Cel D 3,52 3,2 ghz Patriot 2x512 667 LLK Be Quiet 600W jakas pci grafa :) ide sie pobawic wiec bede czasami zagladal jak przepne monitor c**** ty :E a już byłem najlepszy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 demek a będziesz puszczał cwelerona na czymś więcej niż ac/wc ;) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...