kamilo23 Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 Te programy strasznie jest trudno znaleźć w internecie :mur: . Są to programy typu Autocad, CAD 9 itd. może znacie strony z dostępnym softem. Aha i żeby nie było to sa programy w różnych wersja trial lub free. Bo za chwile ktos moze się do mnie przyczepić :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 Free AutoCad 2007 trial T-flex CAD trial President ARIA say's - Use Google :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 Tak ze na google naprawde czasem nic nie ma. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 (edytowane) poniewaz zadko kiedy sa darmowe wersje tych programow... sa to programy kosztujace kilkanascie tysiecy zlotych... tak wiec nie kupisz ich takze w sklepie.. Edytowane 19 Maja 2006 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerd Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 kamilo23, następnym razem proponuję Ci zapytać u producenta, ale nie w polskim oddziale firmy. Chciałem kiedyś zobaczyć co i jak z AutoCadem i ArchCadem, napisałem maile do obu firm że chcę się nauczyć i programów i tak, od AutoCada dostałem przesyłkę z wersją trial a od archicada linka do triala do ściągnięcia i jednodniowe hasło dostępu. Dodam że w tym czasie żaden z tych programów nie był ogólnodostępny w wersji demo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...