Skocz do zawartości
kuruś

Geforce 7950 Gx2

Rekomendowane odpowiedzi

W najnowszym RT jest funcja regulatora predkosci wiatraczka, ale nie w kazdej karcie dziala. W 8800GTS'ie np tak ale juz w 8600 nie. Sprawdz u siebie, a noz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie mam x800. Albo 720 albo 900px

A zwiekszenie DPI nic nie da skoro wiekszosc www ma ustalone rozmiary cznionki i wszystko jest napisane maczkiem. A to ze mam "lekko" nieostry tekst czyta sie nawet lepiej bo jest wyrazniejszy. Juz to testowalem i jest lepiej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie mam x800. Albo 720 albo 900px

A zwiekszenie DPI nic nie da skoro wiekszosc www ma ustalone rozmiary cznionki i wszystko jest napisane maczkiem. A to ze mam "lekko" nieostry tekst czyta sie nawet lepiej bo jest wyrazniejszy. Juz to testowalem i jest lepiej

x800 mozesz dodac powerstripem .. ja sprawdzalem i dziala :) w takiej rozdzielczosci gram w gry

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i dziwne

Kupilem Chiefteca 650W 14C, podlanczam grafike do dolnego PCI-E i tez krzaki albo wogole ciemny obraz po wejsciu w ladowanie windy. I nie wazne czy mam normale ladowanie, tryb awaryjny czy VGA. Tylko mi nie mowcie ze mialem najpierw odinstalowac stery albo wyzerowac podkrecenie grafy w Rivie, bo zapomnialem.

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Musze to odkopac :D

Dostalem 7950 GX2 i jest problem. Po instalacji sterow karta wyswietla czarny obraz przy ladowaniu windy (xp 32bit). Pomaga odpalenie w trybie awaryjnym i wylaczenie drugiej karty. Wtedy restart i w normalnym trybie moge wlaczyc drugi procesor. Niestety cos jest nie tak, bo wydajnosc gorsza od radoslawa x1800xt.

No ale najwazniejsze to jak sobie poradzic aby to zaczelo normalnie chodzic. Czy G41 moze byc tutaj problemem ????

EDIT: Karta naprawiona w piekarniku (110stopni 30min), razem z 8800gt, ktora rowniez powrocila z zaswiatow.

Edytowane przez adamlop

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi