Gość Andare Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 W najnowszym RT jest funcja regulatora predkosci wiatraczka, ale nie w kazdej karcie dziala. W 8800GTS'ie np tak ale juz w 8600 nie. Sprawdz u siebie, a noz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 W najnowszym RT jest funcja regulatora predkosci wiatraczka, ale nie w kazdej karcie dziala. W 8800GTS'ie np tak ale juz w 8600 nie. Sprawdz u siebie, a noz :)u mnie nie dziala na GX2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inny Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 co wybrac? winfast_7950_gx2_1024mb_ddr3_512bit czy 8800 320 m z czym to pierwsze bedzie tansze o 200 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 co wybrac? winfast_7950_gx2_1024mb_ddr3_512bit czy 8800 320 m z czym to pierwsze bedzie tansze o 200 zl Ja bym lykal 8800gts, moze ten link -> click! Ci rozjasni umysl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 u mnie nie dziala na GX2Sprawdzal w dolnej i gornej zakladce ? Na G80 dla przykladu dziala ino regulacja z gornej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Jaki zasilacz jest potrzebny do GX2 ? Bo wlasnie dostalem moja i winda sie nie laduje, czarny ekran. Czyzby 420W bylo za malo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszPaweł Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 Ja bym lykal 8800gts, moze ten link -> click! Ci rozjasni umysl.Zdecydowanie 8800 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 no toscie mnie zdolowali :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 no toscie mnie zdolowali :)ja tam mam gx2 i nie narzekam .. a co do Twojego podpisu to co ty za bzdury piszesz o swoim monitorze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 ze co, ze 1280 ? A taka sobie ustawilem bo jest lepiej, wszystko wieksze i wzroku wysilac nie musze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 16:10 to 1280x800 :) taka rozdzielczosc powinienes ustawic ;] zreszta nie widze potrzeby wlaczanai miejszej rozdzielczosci .. zwieksz sobie DPI w windzie itp .. ale to nie rozmowa w tym temacie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 nie mam x800. Albo 720 albo 900px A zwiekszenie DPI nic nie da skoro wiekszosc www ma ustalone rozmiary cznionki i wszystko jest napisane maczkiem. A to ze mam "lekko" nieostry tekst czyta sie nawet lepiej bo jest wyrazniejszy. Juz to testowalem i jest lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 nie mam x800. Albo 720 albo 900px A zwiekszenie DPI nic nie da skoro wiekszosc www ma ustalone rozmiary cznionki i wszystko jest napisane maczkiem. A to ze mam "lekko" nieostry tekst czyta sie nawet lepiej bo jest wyrazniejszy. Juz to testowalem i jest lepiej x800 mozesz dodac powerstripem .. ja sprawdzalem i dziala :) w takiej rozdzielczosci gram w gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 no i dziwne Kupilem Chiefteca 650W 14C, podlanczam grafike do dolnego PCI-E i tez krzaki albo wogole ciemny obraz po wejsciu w ladowanie windy. I nie wazne czy mam normale ladowanie, tryb awaryjny czy VGA. Tylko mi nie mowcie ze mialem najpierw odinstalowac stery albo wyzerowac podkrecenie grafy w Rivie, bo zapomnialem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 rma??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 co ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Serwis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 8 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2010 (edytowane) Musze to odkopac :D Dostalem 7950 GX2 i jest problem. Po instalacji sterow karta wyswietla czarny obraz przy ladowaniu windy (xp 32bit). Pomaga odpalenie w trybie awaryjnym i wylaczenie drugiej karty. Wtedy restart i w normalnym trybie moge wlaczyc drugi procesor. Niestety cos jest nie tak, bo wydajnosc gorsza od radoslawa x1800xt. No ale najwazniejsze to jak sobie poradzic aby to zaczelo normalnie chodzic. Czy G41 moze byc tutaj problemem ???? EDIT: Karta naprawiona w piekarniku (110stopni 30min), razem z 8800gt, ktora rowniez powrocila z zaswiatow. Edytowane 9 Maja 2010 przez adamlop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...