dar_max Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 zastanawiam się nad kupnem kombajna i raczej padnie na którąś z tych w temacie (ograniczone fundusze) prosiłbym o opinie o tych drukarkach może jakieś testy ? z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darrkie2 Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 (edytowane) zastanawiam się nad kupnem kombajna i raczej padnie na którąś z tych w temacie (ograniczone fundusze) prosiłbym o opinie o tych drukarkach może jakieś testy ? z góry dzięki Powiem szczerze z lexmarka to żadną- takie jest moje zdanie - miałem x51xx coś tam juz nie pamiętam końcówki - jakośc nie powala, drogie oryginay tuszy ,brak zamienników -pozostaje tylko nabijanie. Jedyny plus to dobra jakośc skanów i szybkość działąnia. Ale coś za coś wg. mnie lexmarki są bardzo głośne - jak kombajn :P i awaryjne- czesto pada (przepala) elektronika cartridzy. Moja rada lepiej dołożyc pare zł i kupic cos lepszego. Edytowane 26 Maja 2006 przez darrkie2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...