spectrum1600 Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2006 Witam. Mam ten aparacik, ale jest problem. Podczas włączania nie wyjeżdża obiektyw do końca jakby coś go blokowało?? Również nie wsuwa się do końca. Stało się tak po upadku. Generalnei on się włącza i można zrobić foto ale jest bardzo niewyraźne a wynika to z nie do końca wysuniętego obiektywu. Kompletnie nie wiem co zrobić a zrobić muszę dal koleżanki hehe Nie hcodzi mi o nr do serwisu konici bo tam to wezmą ode mnie ytle kasy ze na używany aparat starczy. Czy ktoś umiałby to naprawić?? Zależy mi na superszybkim kontakcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi_bydg Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Prosta sprawa. Po upadku uszkodził się więc jeśli masz go na gwarancji to go odnieś do naprawy, a jeśli nie to musisz się liczyć z płatną naprawą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Prosta sprawa. Po upadku uszkodził się więc jeśli masz go na gwarancji to go odnieś do naprawy, a jeśli nie to musisz się liczyć z płatną naprawą.Zarąbiście mądra rada :lol: . Zanim napiszesz kolejną taką mądrość to pomyśl pięć razy OK ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi_bydg Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Napisałem jak najprościej. A z drugiej strony jak mu upadł aparat to po co zakładał taki temat? Więc piotrusiu przestań się czepiać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...