Yacho Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 max cena do 85 zl - ma byc w miare cichy i pozwolic lekko (1466@1700 byloby super) podkrecic procka "okresowo" tzn od czasu do czasu.... Moze zna ktos kais odpowiednik Titana D5TB z miedzi albo choc z podst miedziana ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 NA takim titanie spokojnie podkrecisz do 1800mhz bez zmiany vcore(o ile znajdziesz dobrego 0,13um B0). Jak kupisz np volcano7+ to bez problemu przekraczasz 2ghz. Dopoki nie zlozylem WC uzywalem Evercool'a CUD725 i bardzo go sobie chwalilem, kosztuje ok 65 pln. Tu masz jego test: http://www.dzikie.net/index.php?mode=1&cel=coolery1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Jak chcesz to Ci sprzedam cooler mastera takiego: Tylko że mój ma miedzianą wkładke na dole radiatora.Aha i wiatraczek pomalowałem sprajem na srebrny kolor i wypolerowałem spud radiatora (ta miedź) co dało 5 stopni spadku temperatury :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Aha jest bardzo cichy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Obstawialbym Volcano 7+ Titana nigdy w zyciu ja juz go nie kupie, nie najlepszy wybór - Titan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qb Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 ja tam o titanie źle nie mowie jest spox tylko troszke za glosny moze ale ogolnie spox :P :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Tzn wiesz za glosny to fakt te 40DB;) Nom ale chlodzic tez za bardzo nie chce. Oczywiscie nie jest najgorszy tylko troche to aluminium mi przeszkadza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 a ja mam titan i jest xtra!! Wcale go nie slychac - zasilacz zaglusza skutecznie... no i tem tez mam niezle :D Jaknajbardziej polecam TITAN!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 A ja tam Volcano 7 (bez plusa :)) polece. Ja z takim coolerem z takiego proca wyciagnalem 1750 (wiecej nie moglem przez plyte :() i maxymalna temperaturka jak udalo mi sie wyciagnac to 40 stopni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 a ja mam titan i jest xtra!! Wcale go nie slychac - zasilacz zaglusza skutecznie... no i tem tez mam niezle :D Jaknajbardziej polecam TITAN!! Absolutnie popieram! :D Titan jest świetny (zwłaszcza biorąc pod uwagę, że kosztuje 30zł :P) - nieźle chłodzi, hałas w normie (i tak zawsze albo gram albo radia słucham) naprawdę gicio :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Evercool CUD-725 przy tym coolerku Titan D5TB to totalne badziewie.W tym przedziale cenowym (do 65zl) lepszego nie znajdziesz.Jest wydajniejszy od V7 i porownywalny do V7+ w trybie medium.Na moim sprzecie mam max.45'C z V7+ (medium) mialem 2'C mniej.Naprawde polecam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Cooler Master HHC-001 sprawdz sobie test na tweaku jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 http://www.tweak.pl/artykul/coolery_sh -tu mosz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Jak chcesz to Ci sprzedam cooler mastera takiego: ..ten CM to porazka. Titan TTC-D5TB(3) za 30 zetow i luzno dojedziesz do 1800-1900. zastanawialem sie nad tym coolermasterem ale jak mi koles pokazal przy otwartej budzie na 2G Palomino 52C to zrezygnowalem (kumpel ma na takim procu i Titanie ma 47C przy zamknietej) ..i wcale nie jest cichszy od Titana. ja wybralem Jamicon'a 790 za 55 zetow. swobodnie przekraczam 1900 ale przy mojej malej zamknietej budzie i zasilce nad coolerem w stresie mialem nawet 60C wiec musialem zasilke na zewnatrz budy i otwarte trzymam badziewie. w pokojowej mam jakies 47 w stresie. w kazdym razie 90 za V7+ to dla mnie tesh troszke duzo jak na wiatraczek. wiem ze fachowo wykonany ale tyle bym nie dal. sa jeszcze COLORFUL'e: Golden Plate (prawdziwy komin) za jakie 65 i Silent Cooling Kit za 45. Spire tesh ma taki podobny do Titana model za 55 (chyba z wkladka). ponoc dobre. wydaje mi sie ze sa lepsza alternatywa nish coolermaster. ktos tu na forum narzekal ze CM ostatnio slabo sie przyklada i samo wykonczenie wiatraka jest kiepskie. patrzac na te z boxowych AMD faktycznie nie najlepiej wygladaja a zapiecie wiatraka z boxa to męka. BIERZ TTC-D5TB(3).. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 polecilbym rozejrzec sie na allegro z Volcano7 (bez plusa) w cenie do 70zl moim zdaniem najlepszy wybor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 a nie lepiej Igloo 2410 - cichusienki a i wydajnosc ok:) cena 55 zl:) no i jest troszke wydajniejszy od Titana :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacho Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Evercool CUD-725 przy tym coolerku Titan D5TB to totalne badziewie.W tym przedziale cenowym (do 65zl) lepszego nie znajdziesz.Jest wydajniejszy od V7 i porownywalny do V7+ w trybie medium.Na moim sprzecie mam max.45'C z V7+ (medium) mialem 2'C mniej.Naprawde polecam. on ma jakies 2 tryby pracy ? jaka jest regulacja ? [auto/manual] ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Evercool CUD-725 przy tym coolerku Titan D5TB to totalne badziewie.W tym przedziale cenowym (do 65zl) lepszego nie znajdziesz.Jest wydajniejszy od V7 i porownywalny do V7+ w trybie medium.Na moim sprzecie mam max.45'C z V7+ (medium) mialem 2'C mniej.Naprawde polecam. on ma jakies 2 tryby pracy ? jaka jest regulacja ? [auto/manual] ? Niestety nie.Wentyl na napieciu 12V kreci sie z predkoscia 5000obr/min i jest troche chalasliwy ale znosny.Przy 7V jest ok 2500obr/min i jest prawie bezglosny.Jesli zalezy Ci na plnnej regulacji obrotow to za 12zl mozna kupic Fanmate1 i po sprawie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...