bpw Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 Witam, którą kartę byście mi polecili -cena jest ta sama. Jeżeli to możliwe to uzasadnijcie swój wybór. Dzięki i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 hmm... raczej to kwestia wyposazenia, bo jak mnie pamiec nie myli obie grafy posiadaja nadal ref. chlodzenie ja jednak na twoim miejscu bym rozejrzal sie za Galaxy 7600GS 256MB 1.2ns 500/1400 Zalman --> cena ok. 580 zl, posiada zalmana i od 7600gt rozni sie tylko taktami rdzenia 500 vs 560... lecz to nie problem bo i tak wykrecisz do 6xx/8xx (16xx) ew. jak tylko i wylacznie chcesz 7600gt to zlookaj jeszcze x1800gto ceny ich ostatnio zmalaly (730-750 zl), a moze uda Ci sie odblokowac potoki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bpw Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 Dzięki za odpowiedź zestaw składam w proline wiec musze wybrać coś z ich asortymentu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolboy Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 ew. jak tylko i wylacznie chcesz 7600gt to zlookaj jeszcze x1800gto ceny ich ostatnio zmalaly (730-750 zl), a moze uda Ci sie odblokowac potoki A jeżeli nie uda się z potokami, to zawsze możesz zrobić "vmoda" przy pomocy myszki i klawiatury i zyskać naprawdę niezłą wydajność + AVIVO i inne bajery drużyny czerwonych. Zgadzam się z DarkArrow - przemyśl jeszcze decyzję bo cena X1800GTO zaczyna z niej robić naprawdę interesującą propozycję. Tutaj jedna z ciekawszych recenzji karty, a tu filmik pokazujący jak 7600GT, X1800GTO i 7900GT radzą sobie w Q4 i CoD2 - wygląda to szczególnie ciekawie jeżeli chodzi o ATI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bpw Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 Niestety raczej nie dam rady zmienic na GTO ponieważ mam zamówioną płytę dł. : DFI LP UT NF4 Ultra-D s.939 a ona chyba nie bedzie obsługiwała tej karty. Chyba, że się mylę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas8 Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 Niestety raczej nie dam rady zmienic na GTO ponieważ mam zamówioną płytę dł. : DFI LP UT NF4 Ultra-D s.939 a ona chyba nie bedzie obsługiwała tej karty. Chyba, że się mylę?w górnym slocie będzie obsługiwać bez problemów, chyba że przełożysz do dolnego slotu, to mogą być problemy, ta płyta tak ma czasami karty ati w dolnym slocie działają bez problemów a czsami nie, czysta loteria. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bpw Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 Tam mają tylko: Sapphire X1800 GTO 256MB 256 PCI-E DDR3 (na nią mnie stać) Nie znam dobrze katrt tej firmy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 Nie znasz firmy Sapphire? :blink: Mogę dopowiedzieć, że jest to chyba największy producent kart czerwonych :wink: Bierz tą grafę, bo wydaje się najsensowniejszym rozwiązaniem w tej cenie :? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bpw Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 Dobra postaram się zmienic zamówienie. dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...