achojecka Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 Witam wszystkich :) . Chcę podzielić neostradę tak żeby na laptopie internet był w całym domu bezprzewodowo. Pierwszy komputer to zwykły 4 letni komp a drugi to laptop asus a6ja. W sklepie powiedziano mi ze musze kupić router. Czy mogła bym prosić o jakąś propozycję takiego routera do ok 350zł. Czy taki router wystarczy czy musze coś jeszcze dokupić?? I czy jak zastosuję ten router to czy net na laptopie będzie działał zawsze bez względu czy 2 komp będzie włączony czy wyłączony. Będe kupowała w sklepie www.sirius.pl więc propozycje prosiła bym z tego sklepu. czy to by się nadawało http://www.sirius.pl/sieci/towar_cennik_16...DSL2_4xLan.html bardzo porszę o pomoc :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henius Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 Polecam router Pentagram Cerberus plus. Mysle ze do 350 zl bedzie to najlepszy wybor. Procz funkcjonalnosci i dobrgo sprzetu masz 5 letnia gwarancje door-to-door. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 W tej cenie tylko Linksys. Np. taki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 W tej cenie tylko Linksys. Np. taki. popieram - mam i bardzo sobie chwale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 Jak najbardziej zgadzam się z Henius'em. Najlepszy wybór to Pentagram Cerberus. Świetny router, nic nie trzeba przy nim robić, wystarczy raz skonfigurować i zapomnieć, że w ogóle jest. Polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 Posiadam od ponad pół roku linksysa WAG54G i polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 Linksys jest ok tez polecam mam go w swojej sieci wczesniej mialem dlinka , i sie wieszal pare razy na dobe ja k byl obciazony a linksys to nie pamietam kiedy ostatnio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henius Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 hehehe pentagram cerberus. Router typu SZ. Skonfiguruj i zapomnij :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...