mich Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 (edytowane) witam dzis otrzymalem w spadku hp 1100C(moze i stara ale warto sie nia pobawic:)) ale niestety jest problem wyglada jakby w trakcie transportu kaseta z tuszem sie troszke wylala, chcialbym ja oczyscic ale niestety nie mam pojecia jak ja rozkrecic znalazlem tylko 2 srubki, czy posiada moze ktos z was schemat jej budowy:P? a drugi problem jest taki iz niestety krzywo drukuje i robi sama ogromny lewy margines(gdzies na 5cm- mimo ze w wordzie jest ustawione na 2cm) wiecie czym to moze byc spowodowane i jak to naprawic? pozdrawiam i licze na wasza pomoc Edytowane 21 Maja 2006 przez mich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Business inkjet 1100 ? Mam dla Ciebie smutna wiadomosc - ta drukarka tak ma :( Mam ja w biurze - niestety - tez krzywo drukuje, skrzeczy, piszczy, trzesie calym biurkiem. Mozna prosto wydrukowac - odpowiednio krzywo kartki wlozyc do podajnika :lol: Marginesy takie wielgachne tez ma w standardzie - zwlaszcza na dole. Ma problem z papierem o wieklszej gramaturze - zwlaszcza ozdobnym z faktura. Trzymac sie z daleka, dziadostwo jakich malo. Mialem kilka HP-kow atramentowych, i niestety wszystkie wypadaly bardzo marnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...