adi_em Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 Mam pytanko do użytkowników. Jaką nagrywarke DVD byście polecali? Zamierzam kupić, a akurat ostatnio tą branżą się nie interesowałem od kiedy ponad 2 lata temu kupiłem nagrywrke CD-RW LiteOn'a. Nagrywarka ma dobrze, bez błędów nagrywać i w miare wszystkie standardy obsługiwać. No i cena przystępna. I jaką firme polecacie. Osobiście skłaniałbym się ku NECowi ale moge się mylić Prosze o rade!!! Z góry dzięki!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 (edytowane) Mam pytanko do użytkowników. Jaką nagrywarke DVD byście polecali?zajrzyj TU Edytowane 21 Maja 2006 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 (edytowane) NEC 4571 - 145zł Edytowane 21 Maja 2006 przez HA98M Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qki86 Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 również polecam neca bo sam go mam a miałem juz sporo nagrywarek DVD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_em Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 a czym sie różni (prócz ceny :-) ) NEC 4571 od np.: 4550 albo 4570 ? I jak NEC'i wam czytają płyty??? Nie ma z tym problemów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 a czym sie różni (prócz ceny :-) ) NEC 4571 od np.: 4550 albo 4570 ? I jak NEC'i wam czytają płyty??? Nie ma z tym problemów? NEC 4571 czyta płyty DVD RAM a czyta mi wszystko bez problemów (nawet te wypalona przez nagrywarki LiteON'a :-P pozdrawiam ps. i na prawdę warto mieć tą wypalarkę :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Ja polece lg 4167B lub benq 1650/55. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomas1 Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 A co myśłicie o LG H20L??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 LG.. mam przykre wspomnienia co do napędów optycznych tej firmy. Aktualnie mam CD-ROM LG [ trzyma się 'na słowo honoru' ] i wypalarkę dvd Nec'a. Z tej drugiej firmy [ a raczej jej produktu ] jestem ogromnie zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek2107 Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 kazda firma ma swoje nieudane produkty ale akurat dvd-rw lg 4177b to bardzo udany model, wypala az milo:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_em Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 (edytowane) Chyba sie zdecyduje się na NEC'a 4571A. Przeczytałem test na cdrlab.pl Przyzwoita cena, dobre parametry, solidne wykonanie i firma, obsługa DVD-RAM. atw. to widzieliście gdzieś ten napęd w wersji BOX bo wszędzie to raczej OEM'y mają? A do posiadaczy boxów, co prócz samej nagrywarki dostaliście??? No i kupiłem NEC'a. Mam pytanie do użytkowników. czy też tak macie ze dioda kontroli dysku pali wam się równo z diodą na napędzie? Nawet miga z nią równo jak napęd działa. i nie to ze dysk jest uzywany tylko jakby sygnalizuje prace napędu. czy to kwestia napędu czy oprogramowania (Nero7.0.8.2) Napęd to NEC 4571A oczywiście. Edytowane 2 Czerwca 2006 przez adi_em Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...