sasajas Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Jak mozna obejsc testowanie ustawien w sterownikach?? Chce podkrecic mojego 6600GT wiem ze chodzi stabilnie na 570/1200 ale nie moge tego ustawic przez stery bo mi tego testu nie przechodzi da sie to jakos obejsc ?? moze jest jakis wpis w rejestrze co to obchodzi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Uzyj Riva Tuner... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasajas Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 heh wlasnie o to chodzi by nie uzywac jakiegokolwiek programu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Wyedytuj bios. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirkirst Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 (edytowane) Riva nie pomoże coolbits też. Ratuje cię jedynie wgranie sterowników do MSI z zakładką do OC, tą orginalną od MSI. Tam możesz dać ile chcesz . Edytowane 26 Maja 2006 przez Mirkirst Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi70 Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 (edytowane) wejdź w rivatuner zakładka powersettings dalej znajdź zakładke overclocking global dalej disableclocktest ustaw wartość na 1 i po testach, albo zainstaluj atitool 0.25 beta 14 tam kręcisz ile chcesz. Edytowane 26 Maja 2006 przez dlugi70 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 wejdź w rivatuner zakładka powersettings dalej znajdź zakładke overclocking global dalej disableclocktest ustaw wartość na 1 i po testachniestety opcja disableclocktest znikła w nowej rivie , tylko nie wiem czemu także powerstripem można kręcić , nie ma blokady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyjastrzab Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 niestety opcja disableclocktest znikła w nowej rivie , tylko nie wiem czemu także powerstripem można kręcić , nie ma blokady To ciekawe, bo u mnie jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...