TK Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 Witam serdecznie. Niestety mój proc się przegrzał i w tym momencie podczas włączania komp się włącza i nic więcej. Monitor sie nie pali, dysk nie startuje... Tylko sie wnetyle świecą. Mobo oddałem na serwis ale mobo była sprawna :] Teraz sprawdzałem pamięci i to samo :] Więc został proc... Więc jak założyć IHS tak aby na serwisie się nie pokapowali? Słyszałem od znajomego że tu ktoś już to robił i przyjęli mu na gware :) Także prosze o rady. Gware mam w Krk w Bitcomputer.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=146866 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 No za dużo mi nie pomogłeś. Przekopywać 102 strony to nie zbyt zachęcające... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 Przyklej SuperGLutem ... nie będą mogli zdjąć IHS'a to sobie dadzą siana :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 Postawiłem na silikon :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modlin Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 Postawiłem na silikon :D !! Super glue jest najlepszy , bo w serwisie beda chceili zdiać !! Zerwą sylikon i oblookają, a z super na 80% im sie odechce.......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 !! Super glue jest najlepszy , bo w serwisie beda chceili zdiać !! Zerwą sylikon i oblookają, a z super na 80% im sie odechce.......... No to jest nie wątpliwy + ! Ale jak to na 80%? :huh: Jak oni niby ściągną czape z glue? Wyrwą? :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 No to jest nie wątpliwy + ! Ale jak to na 80%? :huh: Jak oni niby ściągną czape z glue? Wyrwą? :lol2:Połamią prca .. i wtedy nie bedzie co sprawdzać ... dostaniesz nowego :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 Czyli jednka glue? :> Pytam i pytam bo kurcze prawie 400zł piechota nie chodzi :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 ja przykleiłem na kropelke gware uznali kase oddali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 ja przykleiłem na kropelke gware uznali kase oddali :D Oddali tyle ile zapłaciłeś czy cene na paragonie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 :D Oddali tyle ile zapłaciłeś czy cene na paragonie?410 z 426 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 TK - a bloczek dobrze dolega do procka? Przy odpaleniu bez chłodzenia, procek się nie spali ;) załóż normalne chłodzenie jeśli masz i sprawdź czy jeszcze dycha ten proc ;) a później popatrz czy blok nie opiera się o socket (jajko całe mam nadzieje ;D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...