s@ncho Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 No panowie zainteresowal mnie takowy zasilator http://allegro.pl/item103528345_tacens_val...ie_nie_da_.html jesli ktos ma to moglby sie wypowiedziec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek2107 Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 (edytowane) to 0db to jest jak zasialcz jest bardzo malo obciazony (w sensie wentyl jest wylaczany), moze lepszy bylby topower 480W? Edytowane 24 Maja 2006 przez maciek2107 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 z tymi 0db fajna sprawa za ta cene moze byc no tylko ten andyson mnie odstrasza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s@ncho Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 Czyli ze to powiedzmy http://zenfist.pl/pID/274.htm Tylko po dalszych modernizacjach z kalkulatora mi wychodzila 360 chyba Nie bede ukrywal ze chodzi takze o pinionzki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek2107 Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 (edytowane) no wiesz wychodzi ci tyle ale zamierzasz przeciez zmienic grafike (wniskuje to z twojego opisu) a pozatym zapas mocy wpłynie także na poziom hałasu:) poniewaz wentyl bedzie pracowla an nizszych obrotach ten zasilacz z tego linku jest ok, ewentualnie huntkey 350W(niech cie nie odstrasza to 350W:)), Edytowane 24 Maja 2006 przez maciek2107 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s@ncho Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 No hk niby 400 tacens 460 i wydaje mi sie ze bedzie cichutki w zasadzie w cenie tego tacensa jest spory wybor takze jakies propozycje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 ...mnie też Ste3an , mnie też.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s@ncho Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 Fajnie ze was odstrasza tylko moze cos wiecej i konkretniej na tema tego tacensa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 Aerocool turbine power z innymi detalami. Poszukaj sobie o tej zasiłce. Grzeje się dość mocno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 (edytowane) a ten powertec ktory posiadasz to nie jest czasami oem cos ala huntkey?? Edytowane 25 Maja 2006 przez ste3an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s@ncho Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 Tego to ci nie powiem jest to cus takiego http://www.shift.sklep.pl/index.php?t=w&id=6782&idk=49 jak go kupowalem do durnia 1000 takze nie zalezalo Tylko zastanwiajace jest to ze te poweerteci potrafia byc dziwnei drogie wszczegolnie te 380 http://bino.pl/go/_search/index.php?sess_i...owertec&x=0&y=0 z netu wyczytalem ze firma ta miedzy innymi produkuje kable do akumulatorow takze samik rozumiecie ze nie mam do nich zaufania :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 To może być coś ala Huntkey, bo ma oznaczenie modelu LC.... Zasiłki pod nazwą LC POWER ... również wychodziły z fabryki huntkeya i model LC POWER 550 był identyczny jak NeoTEC X3800 poza wiatrakiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s@ncho Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 A jest jakas mozliwosc aby to ustalic nie wiem numery seryjne czy cos takiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Maniakom ciszy nie polecam wspomnianego zasilacza. Owszem dopoki wiatrak sie nie obraca jest ok mimo, ze slychac dosc charakterystyczne 'sykanie' z wnetrza obudowy. Jednak gdy wiatrak sie juz wlaczy nawet z 2m slychac szum powietrza. A mialo byc tak pieknie ;) btw. co ciekawe przy mojej konfiguracji wlaczenie super pi + nfs mw (zasilacz do 170W ma pracowac pasywnie) nie wzbudzilo wiatraka - zrobila to dopiero temperatura.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Bo w zasiłce nie zamontują ci watomierza, bo by cena poskoczyła o jakieś 50-60zł. Prosty czujnik temperatury (wyskalowany na mniej więcej ilość oddawanego ciepła przy danej mocy) kosztuje grosze i daltego zastosowali taki trik. Dodatkowe koszta takiego mechanizmu są praktycznie zerowe, gdyż wystarczy tylko wyskalować mechanizm sterujący pracą wiatraka. Poza tym to jednak andyson...jak już powiedział Ste3an, trudno mieć zaufanie do tej firmy. Osobiście zjarałem ze 3 andysony, w tym jednego, który nie był nawet podłączony do kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkovich Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 No to masz pecha, że zjarałeś. Trzeba się ostrzożniej obchodzić, albo nie podłączać pod betoniarkę - od tego jest siła 380V. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Toś się wysilił. Przypadkiem nie wpadłeś do tej betoniarki jak byłeś młodszy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 No to masz pecha, że zjarałeś. Trzeba się ostrzożniej obchodzić, albo nie podłączać pod betoniarkę - od tego jest siła 380V. dobre :lol2: - leze i kwicze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...