kabull Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Któregoś dnia przed świętami wybrałem się do jednego z wrocławskich hipermarketów no i jak co roku przed świętami puszczali kolendy :evil: . Spędziłem w środku około 20 minut dalej już szlak mnie trafiał od tej muzyki. Puszczali w tym momencie Jingle Bells. Kiedy już byłem na zewnątrz całkem nieświadomie zacząłem nucić wyrzej wymienioną kolendę. Działo się tak przez ok. 2 tygodnie :? . Dzisiaj idąc sobie po ulicy usłyszałem znowu tę przeklętą melodię :evil: . Jakiś gość wygwizdywał ją pod nosem :x . Pech chciał że po jakimś czasie dołączyłem się do nucenia tego [ciach] Mam teraz puytanie: Czy to jest zarażliwe i czy jest jakiś sposób żeby tego [ciach] nie nucić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Tez mam tak , ajk w radiu rano uslysze jakas melodie to caly dzien mnie przesladuje:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 heh na szczescie ja trance'u slucham wiec zazwyczaj cos pozytywnego mi w glowie caly czas leci ale potrafi to byc na MAXA WKURZAJACE :x :x :x :x cos w tym jest!! wiec nie jestescie sami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 co do tego supermarketu pomysl o sprzedawczyniach ;) siedzą tam na [gluteus maximus] ruszyc sie nie moga i tylko takich piosnek moga sluchac + nazekania klijentoe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ash Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 kabull jednym slowem uzalezniles sie od nucenia koled ;) A tak na powaznie to mam podobnie, jak mi cos wpadnie w ucho to chodze i nuce..:D gorzej jak jest to jakas koleda albo cos jeszcze gorszego 8O :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 co do tego supermarketu pomysl o sprzedawczyniach ;) siedzą tam na <font color="#FF0000">[ciach!]</font> ruszyc sie nie moga i tylko takich piosnek moga sluchac + nazekania klijentoe :DFakt. Nie wiem jak oni to wytrzymuja ale chyle przed nimi czolo 8O . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 moja kolezanka pracowala w sklepie, puszczali jedna plyte w kolko przez miesiac. jak slyszy jakakolwiek z niej piosenke to blednie i zatyka uszy. makabra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 kabull jednym slowem uzalezniles sie od nucenia koled ;) A tak na powaznie to mam podobnie, jak mi cos wpadnie w ucho to chodze i nuce..:D gorzej jak jest to jakas koleda albo cos jeszcze gorszego 8O :wink: Chyba nie mówisz o pieśniach kościelnych :x :x :x :x :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Nie jesteście sami, ale mnie raczej nie zdarza się gwizdanie publiczne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Dzisiaj już naprawde potrzebuję pomocy!!!!!!!!!! Czy ktoś zna resztę tej piosenki?? Kolorowe kredki w pudełeczku noszę...... Proszę pomużcie. Inaczej świat się skończy.... Czuję to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Dzisiaj już naprawde potrzebuję pomocy!!!!!!!!!! Czy ktoś zna resztę tej piosenki?? Kolorowe kredki w pudełeczku noszę, W kompie laser-ledki bo modować muszę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Dzisiaj już naprawde potrzebuję pomocy!!!!!!!!!! Czy ktoś zna resztę tej piosenki?? Kolorowe kredki w pudełeczku noszę, W kompie laser-ledki bo modować muszę Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Dzisiaj już naprawde potrzebuję pomocy!!!!!!!!!! Czy ktoś zna resztę tej piosenki?? Kolorowe kredki w pudełeczku noszę, W kompie laser-ledki bo modować muszę Dzięki :lol: :lol: To jakaś piosenka z przedszkola :?: Ale mam nadzieję, że ty tego co dopisałem nie wziąłeś na serio :lol: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 I tak wystarczy. Pamiętałem tylko dwie pierwsze linijki a cały dzień chodziłem i chciałem to zaśpiewać :lol: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...