pentliczek Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 chyba pójde na jedną lekcję może już będą wyniki z testua na necie sobie sprawdzić nie możesz ;] ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 a na necie sobie sprawdzić nie możesz ;] ? A da się na necie sprawdzić wyniki egzaminu gim?? To by sobie brat sprawdził... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) mogę ale chce dokładne A da się na necie sprawdzić wyniki egzaminu gim?? To by sobie brat sprawdził...co wiem to nie a jak się mylę to proszę o link Edytowane 12 Czerwca 2006 przez Ur6aN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 A da się na necie sprawdzić wyniki egzaminu gim?? To by sobie brat sprawdził... da Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 to jak?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 nie idz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 a Wy w oczekiwaniu na wyniki :-P a na forum nuda :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Wiecie co!? ciotka dała mi 20zł za wysłanie maila :lol: Ja nie chciałem brać $ ale ona się uparła, więc wziąłem :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Wiecie co!? ciotka dała mi 20zł za wysłanie maila icon_lol.gif Ja nie chciałem brać $ ale ona się uparła, więc wziąłem icon_wink3.gifJak dają to bierz, jak biją to uciekaj ;) Piękny mecz w wykonaniu zespołu z Czech ;] Ja chyba jutro pójde do szkoły, w karty sie pogra i może kolejną uwage zarobi :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) a mecz na prawde był very good :D ale czekam z napięciem na następny :D jestem za Włochami a Wy?? Edytowane 12 Czerwca 2006 przez HA98M Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Wiecie co!? ciotka dała mi 20zł za wysłanie maila :lol: Ja nie chciałem brać $ ale ona się uparła, więc wziąłem :wink:ja też chce taką ciotkę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) Stare :wink: było w topicu smiechu :Dsorki ale nie czytałem całego tego topiku bo jest trochę dłłłłłłł...... :D ps. ale co jak co. ale fajne jest:P Edytowane 12 Czerwca 2006 przez HA98M Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) sorki ale nie czytałem całego tego topiku bo jest trochę dłłłłłłł...... :D ps. ale co jak co. ale fajne jest:P Nom fajne :D:D :) ja też chce taką ciotkę Mogę Ci ją sprzedać, za odpowiednią opłatą :lol2: :lol: :wink: Joke of korz. Edytowane 12 Czerwca 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 ps. ale co jak co. ale fajne jest:PJest fajnie ;] Ja właśnie wymyślam co by sobie zjeść na kolacje ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 na to może obstawimy wynik meczu GANA VS. WŁOCHY?? ja daję 1:3 dla Włoch :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) od tego są już specjalne tematy ;) ale, 2:0 Włochy (optymistycznie) Edytowane 12 Czerwca 2006 przez pentliczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Jest fajnie ;] Ja właśnie wymyślam co by sobie zjeść na kolacje ;]kolacja dopry pomysł :D już podobno zjadłem ale nie wiem dlaczego znowu jestem głoooodny :angry: :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) Jest fajnie ;] Ja właśnie wymyślam co by sobie zjeść na kolacje ;]no dobry pomysł można by pomyśleć co by się zjadło Edytowane 12 Czerwca 2006 przez Ur6aN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 od tego są już specjalne tematy ;) ale, 2:0 Włochy (optymistycznie) wiem :-P ale ten temat jest najlepszy do wszystkiego :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 To dawajmy pomysły co zjeść na kolacje ;] » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Zaraz mnie wypierdzielą do kulinarii :unsure: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 od tego są już specjalne tematy ;) ale, 2:0 Włochy (optymistycznie) wiem :-P ale ten temat jest najlepszy do wszystkiego :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 wiem :-P ale ten temat jest najlepszy do wszystkiego :Dale nie róbmy tu śmietnika :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 To dawajmy pomysły co zjeść na kolacje ;] » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Zaraz mnie wypierdzielą do kulinarii :unsure: Nic!! Poco w ogóle jeść :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Neo_x co powiesz na grę w Cs'a 1.6 jak sobie go już zakupie??? bardzo chetnie :) w srode jade z 2 kumplami do mediamarkt by zakupili orginalna wersje gry :) pograli pare dni dla zabawy na piracie a w srode jada po orginal bo sie spodobalo :) i tak powinno byc.. tylko zeby wszystkie fajniejsze gry kosztowaly po 50 zl to zycie bylo by troche latwiejsze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 ja bym zjadł sobie kotlecika :-P z czymś :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Nic!! Poco w ogóle jeść :lol2:bo człowiek nie maszyna jeść musi ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) bardzo chetnie :) w srode jade z 2 kumplami do mediamarkt by zakupili orginalna wersje gry :) pograli pare dni dla zabawy na piracie a w srode jada po orginal bo sie spodobalo :) i tak powinno byc.. tylko zeby wszystkie fajniejsze gry kosztowaly po 50 zl to zycie bylo by troche latwiejsze...mogli by na wszystkim polecieć ze cenami. nie teylko na grach. to bym i zakupił orginałke windka itp :-P a tak to co zdzierusy z nich Edytowane 12 Czerwca 2006 przez HA98M Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) bardzo chetnie :) w srode jade z 2 kumplami do mediamarkt by zakupili orginalna wersje gry :) pograli pare dni dla zabawy na piracie a w srode jada po orginal bo sie spodobalo :) i tak powinno byc.. tylko zeby wszystkie fajniejsze gry kosztowaly po 50 zl to zycie bylo by troche latwiejsze... To i ja musze się przejechać do MM po Cs'a może będzie :D a jak nie to trza zamawiać z wirtus.pl lub 3kropki.pl ;) Mam już 35zł na Cs'a więc w tym tygodniu może będe już go miał ;) bo nie chce mi się czekać do imienin, na które mieli mi go kupić, teraz muszą coś innego wymyślić co mi kupią :P Edytowane 12 Czerwca 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 mogli by na wszystkim polecieć ze cenami. nie teylko na grach. to bym i zakupił orginałke windka itp :-P a tak to co zdzierusy z nichpopieram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Ja zjadłem obiad na kolacje :lol: a teraz szamie kulki orzechowe z czekoladą w srodku i pije kawke ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...