sthEn Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Witam, pytanie kierduje do wlascicieli kart graficznych z serii GF6800. Na jakich sterownikach najlepiej grac? Bo w sumie czesto zmieniam, a nigdy nie przykladalem wiekszej uwagi na ktorych najwiecej fps itp. P.S. Nie obchodzi mnie jakich sterownikow uzywasz np na GF6600 czy 7800, pytam TYLKO o 6800. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 pytanie kierduje do wlascicieli kart graficznych z serii GF6800 Wlasciciele 6800 maja swoje miejsce na forum. Po co tworzyc nowy temat?GeForce 6800 / GT / Ultra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sthEn Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Ale to nie jest pytanie czysto co do karty graficznej, wiec chyba moge je umiescic tutaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Przyznajesz zatem ze pytanie skierowane jest bardziej do graczy source'a? Rownie dobrze mozna byloby zalozyc temat o sterowniki posiadajac 9100 i grajac w most wanted :rolleyes: Dla mnie jest to retoryczne pytanie. Chodzi dobrze? Po co kombinowac o 2 klatki wiecej przy rzezni na srodku korytarza d1 z mnostwem smoke'ow i flashy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sthEn Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Odpowiedni dobor sterownikow pozwoli zyskac wiecej niz "2 klatki wiecej" jak to ujales ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Dopiero w momencie gdy wczesniej sie przekombinuje ze sterownikami :P Wtedy mozna zyskac wiecej niz 2 fps :P IMHO najlepsze bylyby sterowniki wydane przed serii 7x00 ;] Ale sam mam 84.21 ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...