DrKleiner Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) Co planujecie na wakacje? Gdzie jedziecie? Bo ja chyba zostaje w tym roku w domy chyba że gdzieś pod namiot na wycieczce rowerowej :) Oczywiście codziennie na rowerze i przed kompem :) Macie jakieś sposoby na ciekawy czas spędzenia wakacji? Edytowane 16 Czerwca 2006 przez misiek175 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 ja jade na oboz marines ;> zjazdy na linach , gry terenowe i inne takie bajery ciekawie sie zapowiada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 A przeszukac forum to nie łaska ? :) Wakacje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 6 osob w merca vito, rowery i jedziemy pod namioty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Ja chce zrobić prawko...tylko pytanie czy się uda :) Poza tym to codziennie browarek i szlajanie się do późna a gdzie to się jeszcze okaże :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 a ja już mam wakacje prawie od tygodnia... jak narazie nudno jest... :| trza by jakąś robotę znaleźć i trochę $ dorobić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Ja z okazji ze mieszkam nad morzem (władysławowo) to se wieczorkiem bede robi wypady na plaze, pifko itp. No i bede oczywiscie przed pc ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 spedzilem pare wakacji we wladyslawowie ;) i powiem ze w okresie wakacyjnym macie tam cholernie drogo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Jakos trzeba zarabiac :twisted2: tzn zalezy gidze kupujesz bo w barach to jest drogo strasznie. Dlatego najlepiej kupowac trunki np w sklepikach osiedlowych :D. A pozatym w lato strasznie tu tloczno z miasteczka 15 tys. robi sie 80 tys :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mArrAtoN Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 A co to wakacje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) A co to wakacje ? Wakacje ^^ Edytowane 27 Maja 2006 przez Gucio89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 ja bije na 2 tyg. w stronę Sardynii jak wszystko dobrze pójdzie _Oo_ a jak dobrze nie pójdzie to nasze pikne polskie morze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) ja niedlugo kupuje moto i w trase.. :> tylko znajde jakis garaz do wynajecia najpierw:> Edytowane 27 Maja 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) grecja, moze izrael Edytowane 27 Maja 2006 przez KaZi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxer Edward Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Cały czerwiec i lipiec biegam 3 razy w tygodniu na siłke B) W miedzy czasie jakies wypady na miasto, ogniska, ewentualnie browarek na osiedlu (troche białka trzeba ściąć :wink: ). Pod koniec lipca moŻe polskie moRZe z ekipa, a cały sierpień zapewne u rodzinki na Mazurach :D A tak poza tym to duzo jazdy na rowerze i oczywiscie noce przed PC :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Kupuję MZ ETZ 251e i katuję ile wlezie :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remy Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Na początku wakacji 2 tygodnie we Włoszech, druga połowa lipca obóz tricks, a potem pewnie codzienne skakanie na plaży + parkour w mieście, jakieś grille itp. Jeśli uda się zakupić crossa to dojdzie jeszcze latanie w terenie ;]. Ogólnie zapowiadają ciekawe wakacje ;>, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 A ja się będe szlajał po okolicy na moto. Noce pod namiotem tudzież niebem, piwko itd. Potem Łeba 2tyg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Ja z przypuszczalnie jadę gdzieś nad morze pod koniec lipca, bo ni ewiem czy będę w gdańsku na zlocie u Samhaina. Gdyby ktoś chciałsiędołączyć w drodze z południa kraju na pólnoc to nie ma sprawy, jeszcze 3 miejsca w samochodzie będą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 A wlasnie cos slyszalem ze w gdansku w sierpniu badz lipcu maja byc jakies targi czy cus slyszal ktos o tym ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 o to jednak nie tylko ja bede moto mial :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remy Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) Arnie wiadomo, że moto rządzi :blurp: . Tylko, żeby je mieć trzeba mieć $, a to u mnie towar deficytowy :mur:. Edytowane 27 Maja 2006 przez Remy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 No cóż, pod koniec lipca 2 tyg. w Ustroniu Morskim, a od 14 sierpnia obóz sekcji TKD w Pogorzelicy. Pierwszy miesiąc szkoły bedę leczył rany i zakwasy ale to inna historia. A tak pozatym to pewnie boisko do kosza/wypady na balety. Albo najpierw kosz a potem balety ;p Rowerek nie, bo mi ukradli ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 o to jednak nie tylko ja bede moto mial :>Jaki ?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Ja z przypuszczalnie jadę gdzieś nad morze pod koniec lipca, bo ni ewiem czy będę w gdańsku na zlocie u Samhaina. Gdyby ktoś chciałsiędołączyć w drodze z południa kraju na pólnoc to nie ma sprawy, jeszcze 3 miejsca w samochodzie będą. Może bym się zabrał z wami :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 ja 15.06 jestem w warszawie na koncercie Guns N Roses :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Jaki ?:> narazie Honda hornet 600 :> czerwona :D jak mi jej ktos nie podkupi tak jak 3 innych juz :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) : O niezle, mozesz wpasc na mazury nim i dac mi sie przejechac ;) Edytowane 27 Maja 2006 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) Plany na wakacje mam takie jak zawsze, czyli komp, rower i na mazury (ew. gdzieś za granice) :) A i może przy okazji jakąś fajną dziewczyne poznam :P Edytowane 27 Maja 2006 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 24.06.06r do 15.07.06r -> Darłówko -> kolonie/obóz (i wspaniałe 3 tyg w przedziale wiekowym 7-16 lat i prawdopodbnie abstynencja) 16.07.06r do 31.08.06r -> Bytom -> Komp, Rower, Działka od kolegi ("wspominanie 3 lat z gimnazjum") i coś się jeszcze wymyśli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...