Adyan Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Witam. Dzisiaj chciałem zainstalować nowe sterowniki ATI Catalyst6.5 i podczas instalacji pokazuje się taka informacja: Poprzednie stery 6.4 odinstalowałem narzędziem do odinstalowywania sterów i wyczyściłem rejestr. Nigdy poprzednio nie maiłem problemów i nie wiem co jest tego przyczyną. Ps. próbowałem zainstalować z powrotem stery 6.4 i to samo okienko wyskakuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Jezeli usunales sterowniki narzedziem ATI - Software Uninstall Utility, to nie ma koniecznosci czyszczenia rejestru i tu szukalbym przyczyny problemu. Rada : przywroc system z przed paru dni i zainstaluj ponownie 6.5 ,korzystajac jedynie z tego narzedzia by wyczyscic starsze 6.4 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adyan Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Ok. Już sobie poradziłem. Nie wiem dlaczego ale sterownik monitora został razem usunięty ze sterami Ati. Zainstalowałem na nowo sterownik monitora i stery Ati. Teraz jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...