kenfollet Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Witam. Nie znalazłem lepszego działo gdyż PDA to nie PC, Jeśli moderatorzy uznają że jest coś co podchodzi pod PDA to prosze o przeniesienie. Do rzeczy. kupilem pół roku temu Acera n35 i wszystko było OK ale zepsuł się kabel do synchronizacji danych (końcówka nie łapie styku). Na allegro znalazłem kable ale tylko 2 w 1 tzn że ładują PDA z portu USB co ponoć zabija go (port USB) po około pół roku. Przeszukałem znane mi sklepy-bez rezultatu. Pisałem do Proline.pl rozmawiałem w Vobisie i nikt nie jest mi w stanie tego kabla załatwić. Jest on na stronie Acera ale pisze że w sprzedazy jest w "punktach" których ja niestety nie znalazłem. Pisałem do ludzi, którzy robią różne kable na Allegro ale nikt się nie podjął zrobienia czegoś takiego. I moja prośba do was. Czy znacie ludzi lub sami nimi jesteście, którzy wiedzą skąd <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> taki kabel lub potrafią go zrobić? Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Laptopy (notebooki) i urządzenia przenośne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...