Gość MaRuH Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 (edytowane) Witam chciałem sobie dziś zainstalować na drugim kompie najnowsze stery do płyty głownej konkretnie to gigabyte 915p-g ale sie nie da wyskakuje mi taki komunikat z nagłówkiem " Chipset Installation Utility'' a pod nim Wystąpił problem z aplikacja chipse installation utility i zostanie ona zamknieta ... ble ble ble i jeszcze wyslij raport o błedach i nie wysyłaj. komp to: proc P4 530j, 2x512 mb kingstona, grafa radek x700, płyta gigabyte i915p-g,samsung 250gb Wiecie co to może być ? Help. Edytowane 2 Czerwca 2006 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Wiele nam powiedziales tymi postami. Jedyne co wiemy to ze masz plyte glowna i kilka innych elementow komputera ( <ironia> Po co wymieniac? Czy to wazne? </ironia> ) Za 2 posty pod soba masz kilka godzin na przemyslenie postepowania na forum. I mozesz zapoznac sie z regulaminem. Kolejny raz :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Blech usuń wszystkie stery od mobo łącznie z rejestrem i jeszcze raz :) Jak nie to format c: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) Ale właśnie po formacie to samo wyskakuje, a jak usunąć te stare stery od płyty gł? bo w dodań/usuń programy nic nie widze? Edytowane 31 Maja 2006 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) moze po prostu instalujesz stery nie dla tego chipsetu? na stronie GB znalazlem taka wersje dla twojej plyty 7.0.0.1025 http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherb...?ProductID=1799 Edytowane 31 Maja 2006 przez greg505 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) Dzięki greg505 ale właśnie tych sterów nie da sie zainstalować ;/ Edytowane 31 Maja 2006 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 no to tu sa najnowsze od intela http://downloadfinder.intel.com/scripts-df...44&submit=Go%21 mam nadzieje ze te pojda ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Stery usuwasz przez dodaj usuń programy lub start/programy/gigabyte albo coś, a w rejestrze czyścisz jvPowertools Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 (edytowane) Dzieki za odp własnie udało mi sie zainstalować te nieszczęsne sterowniki, ale teraz mam inny problem zwiazany z instalacją pewnego programu jest nim Microsoft AntiSpyware gdy chce go zainstalować wywala mi taki komunikat: Windows Defender reguires Windows Installer 3.1 or later. To view a list of all installation reguirements, visit the Microsoft website: http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=63848 To wchodze na stronke z tego linka i widze tam jakieś wymagania sprzętowe,winika że ja tych wymagań nie spełniam :huh: ??? Daje ''ok'' i pisze Installation Error co to może byc, prosze o pomoc? Pozdr Edytowane 2 Czerwca 2006 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 (edytowane) potrzebujesz tej poprawki http://download.microsoft.com/download/1/4...3803-v2-x86.exe Windows Installer 3.1 masz wogole sp2? Edytowane 2 Czerwca 2006 przez greg505 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 tak sp2 mam , dobra zainstaluje tą poprawke i zobacze co będzie. Dzięki za linka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...