Ozzy_diamond Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Chodzi mi o jak najlepszą jakość. Czy jak kopiuję płytę na HDD z prędkością 4x i wypalam ją też 4x będą duże straty jakości :?: Wypalam na verbatimach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 podobno najlepszy jest feurio... specjalnie napisany do wypalania muzy http://www.feurio.de/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 POtwierdzam - feurio jest naprawde super, wypalam nim od niedawna i niemam problemów jakosciowych ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Feurio fajne, ale liczba komunikatów o błędach aspi, apix itd pod win98 była przerażająca...a;le działał dobrze. Ponadto pewna ubogość opcji i prymitywizm interfejsu mnie osobiście przeszkadzały... Ja używam Disk Jugglera w wersji 3.xx.xx, i jest super, ma też opcję ekstrakcji audio do image oraz edycji image w celu dokonania kompilacji, składanek, etc. Proste skopiowanie płyty to dokładnie 3 kliknięcia myszką, licząc z uruchamianiem programu; jeżeli chcemy włączyć jitter correction, to 5 kliknięć :):):) Skopiowałem nim setki audio, żadna nie trzeszczy, ale zawsze używam jitter na poziomie overlapped. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Nie jestem audiofilem. :) CloneCD Audio->Audio i MP3 CD Burner MP3->Audio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Nie jestem audiofilem. :) CloneCD Audio->Audio i MP3 CD Burner MP3->Audio Ja też nie. ;) Używam Nero do wszystkiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Feurio fajne, ale liczba komunikatów o błędach aspi, apix itd pod win98 była przerażająca...a;le działał dobrze. Ponadto pewna ubogość opcji i prymitywizm interfejsu mnie osobiście przeszkadzały... moze testowales wersje 0.3 alpha :)... ubogosc opcji :) , a z tym aspi to raczej wina twojego systemu nie programu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eleazar Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Różnicy chyba w jakości brzmienia raczej nie usłyszysz czy to będzie Clonecd, nero czy inne takie. Najprościej clonecd......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bikert Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Nie jestem audiofilem. :) CloneCD Audio->Audio i MP3 CD Burner MP3->Audio Ja też nie. ;) Używam Nero do wszystkiego. Ja podobnie. Nero na predkosci 4x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 ja uzywam nero i jestem zadowolony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Nie jestem audiofilem. :) CloneCD Audio->Audio i MP3 CD Burner MP3->Audio Ja też nie. ;) Używam Nero do wszystkiego. Ja podobnie. Nero na predkosci 4x No i ja tak samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 clone, nero , alcohol itd co pod reka akurat :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...