stranger Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 znowu lamerskie pytanie ale co zrobić jak sie człowiek na tym nie zna..... może ktoś podpowie czy sprzęt z tematu to dobra konfiguracja?na co zwrócić uwagą?szczegolnie jeśłi chodzi o procka i pamięci? a może Epox 8RDA+, naczytałem sie już tyle na ten temat że zgłupiałem... help me Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Epox, Epox, Epox.... 8RDA+ :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Plyta jak wyzej... Proca to moze 2100+ 0,13u z 48 tygodnia oczywiscie stepping B0 pamiatki wporzo powinny starcyc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Plyta jak wyzej... Proca to moze 2100+ 0,13u z 48 tygodnia oczywiscie stepping B0 pamiatki wporzo powinny starcyc no super Allen3 ale o co chodzi wlasnie z tym 0,13u z 48 tygodnia i całym tym BO??? czy 2000+ tez taki dostane?bo 2100 to juz cena o 100 albo i wiecej w gore Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Plyta jak wyzej... Proca to moze 2100+ 0,13u z 48 tygodnia oczywiscie stepping B0 pamiatki wporzo powinny starcyc no super Allen3 ale o co chodzi wlasnie z tym 0,13u z 48 tygodnia i całym tym BO??? czy 2000+ tez taki dostane?bo 2100 to juz cena o 100 albo i wiecej w gore Seria B0 sie o wiele lepiej kreci duzo lepiej :D od poprzedniej A0. 48-51 tygodnia maja ta walsnie serie nie wiem czy inne z wczesniejszych tygodni tez jesli sie myle niech mnie ktos poprawi. Proce te zostaly w ostatnim miesiacy 2002 roku wyprodukowane i sa de best do OC Tak wogole tytaj znajdziesz czegołowe inforn=macje o seriach i naj procu do OC polecam z seria JIUHB ta sie ostatnio wybila z OC http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=19982 http://www.xtremesystems.org/forums/showth...da&pagenumber=1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Seria B0 sie o wiele lepiej kreci duzo lepiej :D od poprzedniej A0. 48-51 tygodnia maja ta walsnie serie nie wiem czy inne z wczesniejszych tygodni tez jesli sie myle niech mnie ktos poprawi.Jaka seria ?Steeping nie seria !.I jakie JIUHB ? Chyba AIUHB , JIUHB występuje w procach 1700+. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Seria B0 sie o wiele lepiej kreci duzo lepiej :D od poprzedniej A0. 48-51 tygodnia maja ta walsnie serie nie wiem czy inne z wczesniejszych tygodni tez jesli sie myle niech mnie ktos poprawi. Jaka seria ?Steeping nie seria !.I jakie JIUHB ? Chyba AIUHB , JIUHB występuje w procach 1700+. Wiem ze stepping, chyba gosci zajazyl o co chodzilo. W poscie troche wyzej jest stepping. JIUHB chodzilo mi o 1700+ dlatgo tez dalem linka do tego tematu z 1700+ i JIUHB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 to mam jeszcze jedną prośbę, jak byś mógł wejść na tą stronę http://www.sklep.gral.pl/ odpalić dział z prockami i powiedzieć mi po prostu ktorego polecasz niestety moj budzet przewiduje maksymalnie 2000+ bo jak widze to tylko 1700+ sa w 0,13 i 2200+ a czytalem ze te 1700+ się świetnie kręcą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...