kfgz Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 (edytowane) Witam, Szukam programu do dekompresji plików swf działającego z wiersza poleceń. Do tej pory udało mi się znaleźć jeden program (f2b swf decompressor) lecz nie działa on do końca tak jakbym chciał. Problem polega na tym, że po uruchomieniu go z parametrem (nazwa pliku wejściowego) pojawia się okno z prośbą o podanie nazwy pliku wynikowego. Po za tym, żeby ten program działał trzeba go zainstalować, a ja nie mam uprawnień (na komputerze "docelowym") żeby go zainstalować. P.S. W ostateczności może udałoby mi się napisać program pod konsolę tylko skąd wziąć algorytm? EDIT: Udało mi się rozwiązać problem instalowania poprzez skompletowanie plików z katalogu windows\system32. Wcześniej próbowałem lecz bezskutecznie. Tym razem pomocna okazała się data utworzenia plików (że też wcześniej o tym nie pomyślałem :mur:). Na pojawiające się okno chyba będę musiał przymkąć oko, bo coś czuję, że nie znajdę innego programu pod konsolę. Dla zainteresowanych podaję link do programu: http://mowa.home.pl/kfgz/f2b_swf.zip ~ 125KB Pozdrawiam, Krzysiek Edytowane 30 Maja 2006 przez Dj_AnT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...