Ruido Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Witam, ktos moze sie zetknal z tym certyfikatem ? Pracodawcy na niego wogole zwracaja uwage czy jest to papier nie warty jakiej kolwiek uwagi ? Za wszelkie opinnie i info z gory dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Witam, ktos moze sie zetknal z tym certyfikatem ? Pracodawcy na niego wogole zwracaja uwage czy jest to papier nie warty jakiej kolwiek uwagi ? Za wszelkie opinnie i info z gory dziekuje http://www.wsjo.poznan.pl/moduly/?sid=25&nid=10 Tak na rozgrzewke link przykładowy. Ale wydaje mi sie ze jest on przydatny ze wzgledu na znalezienie pracy. Zresztą w linku wszystko jest napisane. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 http://www.wsjo.poznan.pl/moduly/?sid=25&nid=10 Tak na rozgrzewke link przykładowy. Ale wydaje mi sie ze jest on przydatny ze wzgledu na znalezienie pracy. Zresztą w linku wszystko jest napisane. :wink: hehe, w googlu szukalem troche, a link ktory dales jest do uliczelni do ktorej planuje sie dostac :P wiec tamto info czytalem. Sam wiesz jak to jest, nawet jak "towar" jest malo przydatny "sprzedawca" zacheca do jego kupna i poszerza oferte o inne malo przydatne "towary", ktore ladnie pakuje by lepiej sie sprzedaly ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 No tez prawda, ale najlepiej niech się ktoś wypowie kto już ma ten diplom. Sam z chęcią przeczytam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) Jedyna zaleta tego certyfikatu dla mnie na razie to: Ponadto HND in Business umożliwia polskim studentom podjęcie nauki w Wielkiej Brytanii i uzyskanie tytułu BA (Bachelor of Arts) po 2-4 semestralnym okresie kształcenia, w zależności od wybranego kierunku studiów.Czyli szansa zdobycia brytyjskiego licencjatu (dyplom Bachelor of Arts, więcej niż polski licencjat, mniej niż magister). Ale mnie ciekawi wlasnie jak pracodowacy u nas w kraju spogladaja na ten papierek. Edytowane 31 Maja 2006 przez Ruido Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...