Skocz do zawartości
Ruido

Higher National Diploma In Business

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

ktos moze sie zetknal z tym certyfikatem ?

Pracodawcy na niego wogole zwracaja uwage czy jest to papier nie warty jakiej kolwiek uwagi ?

Za wszelkie opinnie i info z gory dziekuje

http://www.wsjo.poznan.pl/moduly/?sid=25&nid=10

Tak na rozgrzewke link przykładowy. Ale wydaje mi sie ze jest on przydatny ze wzgledu na znalezienie pracy. Zresztą w linku wszystko jest napisane. :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.wsjo.poznan.pl/moduly/?sid=25&nid=10

Tak na rozgrzewke link przykładowy. Ale wydaje mi sie ze jest on przydatny ze wzgledu na znalezienie pracy. Zresztą w linku wszystko jest napisane. :wink:

hehe, w googlu szukalem troche, a link ktory dales jest do uliczelni do ktorej planuje sie dostac :P wiec tamto info czytalem. Sam wiesz jak to jest, nawet jak "towar" jest malo przydatny "sprzedawca" zacheca do jego kupna i poszerza oferte o inne malo przydatne "towary", ktore ladnie pakuje by lepiej sie sprzedaly ;>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jedyna zaleta tego certyfikatu dla mnie na razie to:

Ponadto HND in Business umożliwia polskim studentom podjęcie nauki w Wielkiej Brytanii i uzyskanie tytułu BA (Bachelor of Arts) po 2-4 semestralnym okresie kształcenia, w zależności od wybranego kierunku studiów.

Czyli szansa zdobycia brytyjskiego licencjatu (dyplom Bachelor of Arts, więcej niż polski licencjat, mniej niż magister).

Ale mnie ciekawi wlasnie jak pracodowacy u nas w kraju spogladaja na ten papierek.

Edytowane przez Ruido

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi