teraw Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) Witam Chcialbym kupic sobie uzywana drukarke laserowa na allegro. Wszyscy polecaja mi produkty marki hp, twierdzac ze jest z nimi najmniej prolblemow. Chcialbym sie dowiedziec, jaki model mi proponujecie? Cena max 200zl Jeedna z najwazniejszych spraw jest koszt eksploatacji czyli cena tonerow (chodzi oczywiscie o tonery zamienne lub regenerowane nie o oryginalne) Edytowane 31 Maja 2006 przez teraw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 skopiowalem swoja wypowiedz z innego tematu. nie mam pojecia w jakiej cenie sa na allegro ale z uzywanych laserowek polecam: hp 1000,1100<i odmiany 1X00> <przy hp1000 upewnij sie ze dostaniesz do niej kabelek do podlaczenia bo nigdzie go nie dokupisz> hp 5L,6L - starsze ale napewno tez tansze samsungi 1410, 1710 - w miare nowe ale jakosc wydruku swietna w zadnym wypadku wynalazkow: panasonic, XEROX<nigdy w zyciu>, lexmark, wielkich cegiel typu 4+,5si,8100 tez nie polecam jesli nie masz zamiaru tluc z nich ksiazek 24/dobe caly miesiac, dlugo sie rozgrzewaja i sporo prunda ciagna <te moga byc nieco drozsze> rolleyes.gif generalnie poszukaj malej uzywanej hp. przed kupnem upewnij sie ze jest w 100% sprawna, jesli drukarka ma uszkodzony fuser lub laserek to moze lepiej sobie darowac, w razieproblemow z wydrukiem, wyslij mi skan wydruku to powiem Ci co jest przyczyna icon_smile3.gif pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł666 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 skopiowalem swoja wypowiedz z innego tematu. nie mam pojecia w jakiej cenie sa na allegro ale z uzywanych laserowek polecam: hp 1000,1100<i odmiany 1X00> <przy hp1000 upewnij sie ze dostaniesz do niej kabelek do podlaczenia bo nigdzie go nie dokupisz> hp 5L,6L - starsze ale napewno tez tansze samsungi 1410, 1710 - w miare nowe ale jakosc wydruku swietna w zadnym wypadku wynalazkow: panasonic, XEROX<nigdy w zyciu>, lexmark, wielkich cegiel typu 4+,5si,8100 tez nie polecam jesli nie masz zamiaru tluc z nich ksiazek 24/dobe caly miesiac, dlugo sie rozgrzewaja i sporo prunda ciagna <te moga byc nieco drozsze> rolleyes.gif generalnie poszukaj malej uzywanej hp. przed kupnem upewnij sie ze jest w 100% sprawna, jesli drukarka ma uszkodzony fuser lub laserek to moze lepiej sobie darowac, w razieproblemow z wydrukiem, wyslij mi skan wydruku to powiem Ci co jest przyczyna icon_smile3.gif pozdrawiam Ja bym do listy polecanych drukarek doliczył OKi - mam model 14ex i polecam (cena ok 170zł, koszt tonera 13zł - starcza na ok 2k stron). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...