JacekN8 Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Witam Mam 180zł i chce dokupić pamięci do mojego konfigu z sygnatury. Chce kupić jedną kość 512MB tylko nie wiem jaką. Prawdopodobnie kingston wystarczy. Ten co mam to CL3 i robi 440MHz CL 2,5. Tylko nie wiem, kupować tego kingstona CL3, czyli drugi taki jak mam czy ten CL2,5. Może coś innego??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 No cóż. Trudno trafić na dobrego Kingstona do OC. Ale jak już masz jedną kość to możesz zaryzykować... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 No może albo kupić Geil czy Patriot :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekN8 Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Pasuje kingston. Tylko jeszcze który??? Ten Cl3 czy Cl2.5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Pasuje kingston. Tylko jeszcze który??? Ten Cl3 czy Cl2.5Loteria z tymi kingstonami, kup cl 2.5 zawsze bindowane na lepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiGrey Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Nie kupuj Kinstonów !!!! Badziew krojony to jestm, jak masz 180zl to sobie kup Geila 512 kosztują około 175zl ale są sietne naprawde polecam Pozdro:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekN8 Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 TiGrey chodzi ci o tą pamięć http://skapiec.pl/site/cat/7/comp/3343 ??? Tak a propo, może dozberam kasy u upchne te kingstony, a kupie 2x 512 tego geila. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 (edytowane) TiGrey chodzi ci o tą pamięć http://skapiec.pl/site/cat/7/comp/3343 ??? Tak a propo, może dozberam kasy u upchne te kingstony, a kupie 2x 512 tego geila. Jak masz dozbierać to bierz Patriot KH 2x512Mb. A ja Geil nie polecam, może są stabilne ale do O/C są słabe... Edytowane 2 Czerwca 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekN8 Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 (edytowane) Co jeszcze moge kupić do 320zł??? Tak apropo dzisiaj podkręciłem mojego kingstona na 480MHz :) . Edytowane 3 Czerwca 2006 przez JacekN8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 i stabilny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekN8 Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Jeszcze nie sprawdzałem, komp chodzi już 4 godziny i wogóle się nie zawiesił, ani nie zresetował :? . Czym najlepiej je przetestować??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...