Richie Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 podobno bez 2jki ma tylko gorsza dzwiekowke na plycie? ale za to wiecej opcji w biosie do OC, mozecie potwierdzic lub wyprowadzic mnie z bledu? bede wdzieczny :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Cytat podobno bez 2jki ma tylko gorsza dzwiekowke na plycie? ale za to wiecej opcji w biosie do OC, mozecie potwierdzic lub wyprowadzic mnie z bledu? bede wdzieczny :roll: hmm nie mozesz wejsc na stronke epoxa i zobaczyc :? BTW roznica jest jeszcze w tym ze ta pierwsza ma o 2 albo 4 USB 2,0 mniej a opcje do oc sa takie same Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 ta bez 2+ nie ma zasilania trojfazowego (4 tranzystory) -lipa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 sorki czym ten brak zasilania 3fazowego sie objawia i w czym przeszkadza? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 A może 8RDA+, do tego Athlon Xp1700+ 0.13 i będzie można takie o/c odstawiać że hoho ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 niestety roznica miedzy 390 a 560zl w tej chwili jest dla mnie nie do przeskoczenia :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nogal Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 mam tą płytke i bardzo dobrze się sprawuje ... polecam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 masz KA2 widze, a ja moge kupic wlasnie 8KA bez 2 i sie waham, nie wiem czy bedzie mi czegos potrzebnego brakowalo.. UBS i dzwiekowki na pewno nie.. hm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 jak nie ma trojfazowego zasilania to gorszy extremalny o/c.Mozna to ciut poprawic naklejajac na tranzystory radiatorki,takie mozliwie najwieksze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 co rozumiesz przez extremalny? ustawienia typu 11x185fsb moga nie pojsc na "bez 2"? :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 takie to powinno pujsc, ale np 15x200MHz to niebardzo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 ok dzieki pocieszyles mnie, tyle nie potrzebuje ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdikDVB Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Richie looknij tutaj na post bartezjusza 8k5a2 ma oczywiscie 3-fazowe zasilanie :) Ja moge z cala odpowiedzialnoscia polecic w/w model :) Athlon T-bred 1700+ A0 10.5x175 (10x185) smiga bez problemu. Wczesniej mialem Abit'a BE-6 II jednak wpadka z wybuchajacymi kondensatorami (u mnie na szczescie obylo sie bez tego) sprawila, ze nigdy wiecej nie kupie mobo tej firmy. Nalezy jednak pamietac aby kupowac poprawiony rev. z owalnym radiatorem na mostku polnocnym !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 sorry ale cos zly link dales do tego posta :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlado Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Cytat co rozumiesz przez extremalny? ustawienia typu 11x185fsb moga nie pojsc na "bez 2"? :( Mam 8K5A ale jakbym teraz kupowal to wzialbym 8K5A2 i radze wziac z 2 roznica w cenie jest mala :wink: No a o 11x185 to nawet nie marze ale to raczej z winy proca albo pamieci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdikDVB Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Cytat sorry ale cos zly link dales do tego posta :( http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=19726 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...