Jacka Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Rano slucham sobie muzyki, wylaczam kompa, ide do szkoly, wracam, odpalam kompa, odpalam winampa a tu wyskakuje mi ze winamp nie znalazl urzadzenia audio. Wlaczam sterowniki od audigy - nie znaleziono podlaczonej karty dziwiekowej. Co moglo sie stac? <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobo90 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) (...)dziwiekowej(...) [OT]Bez dziwek mi tu ^+^.[/OT] Byc moze karta poluzowala sie w slocie PCI - sprobuj ja dopiac. Mialem podobny problem na moim Sound Blasterze Live!. Edytowane 1 Czerwca 2006 przez d0b0c0p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Odlaczylem karte, wyczyscilem wszystko, podpialem i dziala [; Temat zamkniety Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...