champion__103 Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Witam niedawno formatowałem kompa i stracił mi się jakiś program do pokazywania emotikon na forum purepc. Byłbym wdzięczny za powiedzenie jakiego programu należy urzyć do otfierania tych emotikon. Jeżeli możecie podajcie linki. Podejżewam że będzie to jakaś macromedia albo java ale nie jestem pewny. Z góry dzięki za posty Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Cytat macromedia albo java tez wiem ze jeden z tych programow za to odpowiada, ale mozesz zainstalowac oby dwa bo sa potrzebne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
champion__103 Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 już zainstalowałem tamat do usunięcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 pluszek napisał(a): ... bo sa potrzebne... m.in. Do wyświetlania niechcianych reklam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 ::snoopy:: napisał(a): ... m.in. Do wyświetlania niechcianych reklam :) ale od czego jest adblok... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 OtWierania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...