Krydor Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Jaki monitor radzicie kupic ? Mam tylko 200zl.W gre wchodz uzywane sztuki z allegro bo z nowek nic sensownego raczej nie kupie.Nie musz to byc jakies najnowsze modele ale zeby nie bylo to tez starocie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiMR Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Jaki monitor radzicie kupic ? Mam tylko 200zl.W gre wchodz uzywane sztuki z allegro bo z nowek nic sensownego raczej nie kupie.Nie musz to byc jakies najnowsze modele ale zeby nie bylo to tez starocie. :blink: 200 zeta na monitor lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krydor Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 :blink: 200 zeta na monitor lol Ok a za ile minimum znajde jakis niezly? 17'' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertoudi Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 hmmmm crt czy lcd?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krydor Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 hmmmm crt czy lcd?? CRT Nie mam kasy na wymyslne cuda w tej chwili.Doradzcie cos co pochodzi pol roku,potem napewno kupie cos lepszego.Juz teraz ledwo co widze piszac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertoudi Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Za 200 spokojnie kupisz sobie 17' na przykład taki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...