grzesiu Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Mam małe pytanie: jak myślicie o płytach DFI ponieważ nie mam za duzo kasy a kompa muszę mieć i zastanawiam sie nad zakupem płyty.... :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 napewno lepsze od ECS albo SONO :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 A nie prawda. Ja miałem ECS K7VZA i był stabilny jak skała. a co do sono to masz rację. A i na tym ECS-sie podkręciłem durnia z 750 na 1000 zwiekszajac magistrale do 133mhz I CO KTOŚ MÓWIŁ ŻE NA ECS SIĘ NIE DA PODKRĘCAĆ :)))))? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 DFI moim zdaniem jest lepsze od Solteka! Vcore ponad 2V i wogole wypas wydajnosc, moim zdaniem godna polecenia plyta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 A nie prawda. Ja miałem ECS K7VZA i był stabilny jak skała. a co do sono to masz rację. A i na tym ECS-sie podkręciłem durnia z 750 na 1000 zwiekszajac magistrale do 133mhz I CO KTOŚ MÓWIŁ ŻE NA ECS SIĘ NIE DA PODKRĘCAĆ :)))))?Pewnie nie pamiętasz seri tego Duronka, bo mój na tym mobo za Chiny nie idzie na 1000Mhz tylko ciemność, ciemność widzę :wink: . Czy zmieniałeś napięcie mostkami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Chodził na 1.95v i to chyba był AKCA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Chodził na 1.95v i to chyba był AKCADOBRE PŁYTY SAM MAM I NIE NARZEKAM NIEZŁA DO PODKRĘCANIA (JAK W PODPISIE) STABILNA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulko Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 mniam mniam płyta jak w podpisie athlon kręci aż miło i bardzo stabilna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Dopre plyty... moze to nie gigabyte ale sa OK, nawet bardzo OK :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 ehhh mi sie jakos gigabyte'y nie podobaja - mialem w rekach pare sztuk ale nie ma to jak abit i jego softmenu i stabilnosc/wydajnosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 ehhh mi sie jakos gigabyte'y nie podobaja - mialem w rekach pare sztuk ale nie ma to jak abit i jego softmenu i stabilnosc/wydajnoscAbit'a dobre były starsze mobo do PIII i Celków, póżiej już nie było tak dobrze (duże problemy z KT7), teraz niby się poprawiło ale i tak nie ma sensu przepłacać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...