przemo3642 Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Mam taki problem. Włożyłem dziś dziś do kompa kartę TV (Pixelview TV PRO). Wszystko było ok do momentu zainstalowania kamery internetowej (Creative Instant). Wtedy to okazało się, że zamiast widoku z kamery gra mi muzyczka z tunera :mur: W przypadku, gdy zainstaluje użądzenia w odwrotnej kolejności, to efekt jest... odwrotny (tzn. gdy chce uruchomić TV, włącza się widok z mojej kamery :mur: ). Kamera jest pod USB, karta TV to karta PCI. Pomocy!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Poszukaj w opcjach oprogramowania od karty czy kamery czy nie ma tam mozliwosci wyboru urzadzenia z którego ma korzystać. Dość dziwny przypadek muszę przyznać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hello Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 Spróbował bym wsadzić kartę TV do innego slotu PCI, lub podłączyć kamerę do innego portu USB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Wybierz inne źródło sygnału masz na bank wybór. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...