Ombre Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Witam, otóz sytuacja prosta, dwa biznes plany: :lol2: Plan 1. Kupuje teraz asrocka z pci-e i agp, oraz 512mb ram, w lipcu venica 3k+, a w grudniu (święta) grafike pokroju 7600gt. Plan 2. Teraz odkladam te 350zł do skarpety :D, a w lipcu mam 750zł patrze co sie dzieje na rynku i kupuje proc + p. glowna + ram, a w grudniu grafike. Wydaje mi sie że lepiej poczekac (am2, vista, dx10 itd. dobrze mysle?) , ale zawsze warto zapytac was ;] Z gory dzieki za kazda odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Witam, otóz sytuacja prosta, dwa biznes plany: :lol2: Plan 1. Kupuje teraz asrocka z pci-e i agp, oraz 512mb ram, w lipcu venica 3k+, a w grudniu (święta) grafike pokroju 7600gt. Plan 2. Teraz odkladam te 350zł do skarpety :D, a w lipcu mam 750zł patrze co sie dzieje na rynku i kupuje proc + p. glowna + ram, a w grudniu grafike. Jezeli mozesz to poczekaj ceny spadna po wejsciu Conroe. I wejdziesz w AM2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bachus81 Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Jezeli mozesz to poczekaj ceny spadna po wejsciu Conroe. I wejdziesz w AM2. tak myśląc mozna nie kupi kompa nigdy bo zawsze coś nowego wyjdzie. Co do conroe to wyjdzie on pod koniec roku i będzie bardzo drogi. Bardziej ciekawi mnie odpowiedź AMD. M2 nie ma szans w starciu z Conroe. Konkurencja będzie musiała no niego odpowiedzie. M2 nie nadaje się do walki z najnowszą technologią Intela. M2 to nic innego jak s939 z obsługą DDR2, który nie jest szybszy od DDR (zwykłe DDR mają wysokie timingi 5 CL co ogranicza ich wydajnoś), i z obsługą do 8 GB RAM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreenGo Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 tak myśląc mozna nie kupi kompa nigdy bo zawsze coś nowego wyjdzie. bez przesady... nowe technologie nie wychodzą znowu tak często. Co do conroe to wyjdzie on pod koniec roku i będzie bardzo drogi.Premiera jest 23 lipca 06 a ceny będą się zaczynały od ok. 180 USD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ombre Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Tak dokładniej gdzie bede mógł poczytac o Conroe? Nigdy intel mnie nie kręcił, zawsze AMD fan ;] Skoro to około 180 $ to moze akurat bym sie zmieścił? Jak sądzicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 (edytowane) Tak dokładniej gdzie bede mógł poczytac o Conroe? 2167674[/snapback] Co do conroe to wyjdzie on pod koniec roku i będzie bardzo drogi. Siejesz zamet juz w drugim watku i bezpodstawnie spekulujesz ceny Conroe od 210$. Widzialem takze cenniki potwierdzajace poczatkowa cene wynoszaca 180$. Edytowane 5 Czerwca 2006 przez Kas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bachus81 Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Tutaj watek na forum. Siejesz zamet juz w drugim watku i bezpodstawnie spekulujesz ceny Conroe od 210$. Widzialem takze cenniki potwierdzajace poczatkowa cene wynoszaca 180$. różni ludzie różnie mówią, dwa dni temu czytałem na forum że premiera ma by w czwartym kwartale 06. Nie pracuę w intelu i nie wiem kiedy będzie ta premiera. Pożyjemy zobaczymy, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreenGo Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 a na google.pl to pewnie masz bana ? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bachus81 Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 (edytowane) a na google.pl to pewnie masz bana ? <_< przemądrzeły jesteś na maksa, nigdy nie twierdziłem że jeste nieomylny. Napisalem bzdurę bo gdzieś bzdurę wyczytałem. A Ty człowieku czepiasz się bo chyba innego zajęcia nie masz. pozatym co to za OT. Jak nie masz nic do dodania w tym wątku to nie pisz !! Edytowane 5 Czerwca 2006 przez bachus81 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ombre Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Czyli czekamy na conroe, na samym poczatku sierpnia zobacze jak sie ceny ksztaltuja i dokonam zakupu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Ja bym poczekał, jeśli nie kupisz conroe to chociaż kup płyte obsługującą conroe a kiedyś jak będziesz miał kase to sobie conroe kupisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ombre Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zapowiedzi, zapowiedziami, ja poczekam na oficialne testy etgo co trafi do sklepu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...