ludi7 Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Jak w temacie, szukam programu, który bedzie mi pokazywał liczbę fps'ów np. w jakiejś grze :razz: Sorry jeśli nie ten dział, ale nie wiedziałem gdzie to umieścić :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 np fraps, w niektorych grach mozna wlaczyc z poziomu samej aplikacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludi7 Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Dzięki, dokładnie o to mi chodziło :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Ten maly poradnik odnosnie RivaTuner by BezbronnyPL jest imho lepszy niz fraps [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...