limerro Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 wiele sie mowi tutaj o zasilaczach i ich rzeczywistej wydajnosci pradowej wiec polecam male porownanko markowych modeli:) 4-Way Power Supply Shootout: Vantec, Enermax, ThermalTake, Antec http://www.anandtech.com/showdoc.html?i=1774&p=1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 THX :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopalacz Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 zwykla zasilka z obudowy wam niestarcza ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Nie wiedz co mowisz. Masz 133 Mhz i wystarczy nawet zasilacz z ladowarki do komorki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 no hmm moj Enlight 235W dzwiga setup jak ponizej :)))))) jestem pelen podziwu :)))))))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackkpl Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 enlight to juz marka, ale to co ja mam czyli codegen wola o pomste do nieba :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...