Krootki Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Mam WIELKĄ prośbę: gdzie można DZISIAJ kupić dobry zasilacz w Trójmieście??? Kurde, chodziłem po paru sklepach ale wszędzie oferują mi "super, ze wszystkimi bajerami czujnikami itd. za jedyne 75 zł"... :( Może ktoś wie, gdzie tutaj jest sklepik z dobrymi zasilaczami. Dzięki za pomoc (jeśli taka przyjdzie ;) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fight Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Siema!!! www.balta.pl - sklep we Wrzeszczu na ul.Słowackiego. HuntKey 300W za 124 zł. Miłych zakupów !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Dzięki, ale... 1. Mam straszny uraz do niekompetentnych i kłamliwych ludzi z Balty. 2. Szukam czegoś z wyższej półki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Ja na twoim miejscu bym się rozglądał za jakimiś Enlightami z Anonse albo coś w tym stylu. Zasilacze Enlight to zupełnie inna klasa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Znalazłem w Anonsach takie coś: Zasilacz, Delta Electronics DPS-300GB-1 za 250 zł. Czy to dobra firma? Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z takimi zasilaczami? Mam nadzieję, że 300W (takie REAL ;) 300W) styknie (AXP 1700@2400, 1xHDD, 1xCDRW, parę małych wentyli, RADEON 9500PRO). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackkpl Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Z tego co sie orientuje to w gdansku nie dostaniesz dobrego zasilacza. DOrby to wedlug mnie enermax (inne moze i sa dobre, ale maja gowniane prady na 12 voltach a to mnie nie zadowala). Enermaxa chyba tylko wysylkowo, najtaniej jakies 350 zl . :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zapytaj się o natężenia przy napięciach to coś będzie można powiedzieć, ale nazwa tego zasilacza wskazuje że to jakiś syf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zaglądnąłem na stronę producenta. Zasiłka wygląda całkiem całkiem ;) A tak prezentują się natężenia: +3,3 - 28A +5,0 - 30A +12 - 15A -12 - 0,8A -5,0 - 0,3A +5Vsb - 2,0A Ale pisać to sobie można ;) Chcę wiedzieć, czy ktoś ma jakieś doświadczenia z takimi zasilaczami??? Kurde, 250 zł za 300W to sporo - chyba powinien być dobry.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zapytaj się o natężenia przy napięciach to coś będzie można powiedzieć, ale nazwa tego zasilacza wskazuje że to jakiś syf a slyszales o wentylatorach Delta co to sa halsliwe ale za to najwydajniejsze :!: co do zasilacza to sie nie wypowiadam bo na wlasne oczy nie widzialem - ale firma ktora ma w swojej ofercie zasilacze 800W (RPS-800-3 co prawda serwerowy ale jest) chyba kiepska nie jest ale jak mowie - zasilacza nie widzialem w dzialaniu wiec trudno mi cos powiedziec jak sie sprawuje - podejzewam z lepiej niz te Codegeny i L&C ale pewnosci nie mam :!: PS Krootki gdybys go jednak nabyl to daj znac na forum jak sie spisuje - napiecia, halas itp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zapytaj się o natężenia przy napięciach to coś będzie można powiedzieć, ale nazwa tego zasilacza wskazuje że to jakiś syf a slyszales o wentylatorach Delta co to sa halsliwe ale za to najwydajniejsze :!: co do zasilacza to sie nie wypowiadam bo na wlasne oczy nie widzialem - ale firma ktora ma w swojej ofercie zasilacze 800W (RPS-800-3 co prawda serwerowy ale jest) chyba kiepska nie jest ale jak mowie - zasilacza nie widzialem w dzialaniu wiec trudno mi cos powiedziec jak sie sprawuje - podejzewam z lepiej niz te Codegeny i L&C ale pewnosci nie mam :!: PS Krootki gdybys go jednak nabyl to daj znac na forum jak sie spisuje - napiecia, halas itp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zapytaj się o natężenia przy napięciach to coś będzie można powiedzieć, ale nazwa tego zasilacza wskazuje że to jakiś syf a slyszales o wentylatorach Delta co to sa halsliwe ale za to najwydajniejsze :!: co do zasilacza to sie nie wypowiadam bo na wlasne oczy nie widzialem - ale firma ktora ma w swojej ofercie zasilacze 800W (RPS-800-3 co prawda serwerowy ale jest) chyba kiepska nie jest ale jak mowie - zasilacza nie widzialem w dzialaniu wiec trudno mi cos powiedziec jak sie sprawuje - podejzewam z lepiej niz te Codegeny i L&C ale pewnosci nie mam :!: PS Krootki gdybys go jednak nabyl to daj znac na forum jak sie spisuje - napiecia, halas itp wiesz co benek ja w to wbijam Firma brzmi mi obco i tyle :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Ja bym nie powiedział, że natężenia to on ma takie dobre :? Chyba niestety u nas bardzo ciężko coś będzie dostać - sam byłem wczoraj w Gral'u to jedyne co mieli to Feel 300W za 79zł :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlado Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Znalazłem w Anonsach takie coś: Zasilacz, Delta Electronics DPS-300GB-1 za 250 zł. Czy to dobra firma? Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z takimi zasilaczami? Mam nadzieję, że 300W (takie REAL ;) 300W) styknie (AXP 1700@2400, 1xHDD, 1xCDRW, parę małych wentyli, RADEON 9500PRO). Za 250 zyla Masz Chieftec 360 Watt. IMO sprawdzona marka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Na Siriusie za 205zł masz Cheifteca 360W PFC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Mam WIELKĄ prośbę: gdzie można DZISIAJ kupić dobry zasilacz w Trójmieście??? Kurde, chodziłem po paru sklepach ale wszędzie oferują mi "super, ze wszystkimi bajerami czujnikami itd. za jedyne 75 zł"... :( Może ktoś wie, gdzie tutaj jest sklepik z dobrymi zasilaczami. Dzięki za pomoc (jeśli taka przyjdzie ;) ) Proponuje zrobić zakupy w GRALU lub w NETSERVICE oba te sklepy są w Gdyni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Mam WIELKĄ prośbę: gdzie można DZISIAJ kupić dobry zasilacz w Trójmieście??? Kurde, chodziłem po paru sklepach ale wszędzie oferują mi "super, ze wszystkimi bajerami czujnikami itd. za jedyne 75 zł"... :( Może ktoś wie, gdzie tutaj jest sklepik z dobrymi zasilaczami. Dzięki za pomoc (jeśli taka przyjdzie ;) ) Proponuje zrobić zakupy w GRALU lub w NETSERVICE oba te sklepy są w Gdyni. Co do Grala to patrz wyżej, natomiast w Necie są straszne lamy (hiehie kiedyś starsza chciała fakturkę to nie potrafili wystawić :D a jak widzę jak doradzają ludziom zestawy to mnie mdli ;)), więc nie sądzę, żeby reflektowali takie nazwy jak Enermax czy choćby Chieftec :D :D :D ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Grinch napisał: Krootki napisał: Mam WIELKĄ prośbę: gdzie można DZISIAJ kupić dobry zasilacz w Trójmieście??? Kurde, chodziłem po paru sklepach ale wszędzie oferują mi "super, ze wszystkimi bajerami czujnikami itd. za jedyne 75 zł"... Może ktoś wie, gdzie tutaj jest sklepik z dobrymi zasilaczami. Dzięki za pomoc (jeśli taka przyjdzie ) Proponuje zrobić zakupy w GRALU lub w NETSERVICE oba te sklepy są w Gdyni. Co do Grala to patrz wyżej, natomiast w Necie są straszne lamy (hiehie kiedyś starsza chciała fakturkę to nie potrafili wystawić a jak widzę jak doradzają ludziom zestawy to mnie mdli ), więc nie sądzę, żeby reflektowali takie nazwy jak Enermax czy choćby Chieftec Dokładnie tak mikaelus. W Gralu coś tam kumają, ale nic z takich rzeczy nie mają. A Netservice... no comment. Chyba pójdę i z ciekawości się spytam czy mają AXP 1700+ stepping B0 :lol: :lol: :lol: Ciekawe co powiedzą? :) A zasiłkę to jednak kupię wysyłkowo. W Gdańsku nic nie kupię :( Dzięki za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Grinch napisał: Krootki napisał: Mam WIELKĄ prośbę: gdzie można DZISIAJ kupić dobry zasilacz w Trójmieście??? Kurde, chodziłem po paru sklepach ale wszędzie oferują mi "super, ze wszystkimi bajerami czujnikami itd. za jedyne 75 zł"... Może ktoś wie, gdzie tutaj jest sklepik z dobrymi zasilaczami. Dzięki za pomoc (jeśli taka przyjdzie ) Proponuje zrobić zakupy w GRALU lub w NETSERVICE oba te sklepy są w Gdyni. Co do Grala to patrz wyżej, natomiast w Necie są straszne lamy (hiehie kiedyś starsza chciała fakturkę to nie potrafili wystawić a jak widzę jak doradzają ludziom zestawy to mnie mdli ), więc nie sądzę, żeby reflektowali takie nazwy jak Enermax czy choćby Chieftec A Netservice... no comment. Chyba pójdę i z ciekawości się spytam czy mają AXP 1700+ stepping B0 :lol: :lol: :lol: Ciekawe co powiedzą? :) Ooooo, dobry pomysł! :D Muszę też spróbować :D :D :D Buehjehhehe ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...