Pio [PL] Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Mam jeden dysk podzielony na cztery partycje. Dzialam pod WinXP. Mam takie literki przyporządkowane do dysków: C E F G, a chcialbym miec normalnie C D E F. Wie ktos moze jak to zrobic? Literka D jest wolna i nie jest uzywana przez inne urzadzenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zaloguj się na Admina. Start - Administrative Tools - Computer Management - Disk Management Klikasz na wybranej partycji prawym przyciskiem myszy. Wybierasz Change Drive Letter And Path. Tak jest pod WinXP Pro. Jeśli w nie znajdziesz Adiminstrative Tools w menu Start. Poszukaj w Control Panel - Performance and ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Czy na tym samym dysku masz Win98SE ? Po zmianie litery dysku na którym jest Win98 lub dysku do którego się odwołuje może powstać niezły bałagan. Polecam Parition Magica 7.0 Pro (a dokładniej Drive Mapper'a) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 piotrek co zes namieszal, chyba przejde sie do ciebie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zaloguj się na Admina. Start - Administrative Tools - Computer Management - Disk Management Klikasz na wybranej partycji prawym przyciskiem myszy. Wybierasz Change Drive Letter And Path. Tak jest pod WinXP Pro. Jeśli w nie znajdziesz Adiminstrative Tools w menu Start. Poszukaj w Control Panel - Performance and ... Dzieki, a win 98 juz nie mam tylko zapomnialem podpis zmienic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...